Daft Punk & top models: το fashion story της χρονιάς

Daft Punk & top models: το fashion story της χρονιάς

Τα ρομπότ και τα μοντέλα είναι ο απόλυτος συνδυασμός του 2013.

 

Ήταν αδιαμφισβήτητα μια πολύ καλή χρονιά για τους Daft Punk, το μουσικό δίδυμο από τη Γαλλία, που έβαλε όλον τον πλανήτη να χορεύει στους ρυθμούς του «Get Lucky». Οι δυο τους, Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo, με αυτόν τον δίσκο «Random Access Memories» που κυκλοφόρησαν τον Μάιο, εκτός της μεγάλης τους επιτυχίας ήρθαν πολύ πιο κοντά και στον κόσμο της μόδας.

Επιμελήθηκαν τη μουσική στο ανοιξιάτικο 2013 show του Saint Laurent, φωτογραφήθηκαν από τον Terry Richardson για το τεύχος Μαΐου του GQ, συμμετείχαν στη μουσική καμπάνια του Hedi Slimane για τον Saint Laurent την περασμένη άνοιξη, φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό Dazed & Confused, δάνεισαν τη μουσική τους σε ένα βίντεο των CFDA, ενώ παρέλασαν σε τρία editorial συντροφιά με top models (όλα τα παραπάνω φυσικά με τα κράνη ρομπότ φορεμένα).

Οι Daft Punk με τα top models, βέβαια, φαίνεται πως είχαν ιδιαίτερη απήχηση. Πρώτα ήρθε η αμερικάνικη Vogue όπου πόζαραν με την Karlie Kloss, στην συνέχεια το CR: Fashion Book της Carine όπου παρέα είχαν τη Milla Jovovich και τώρα το περιοδικό Wall Street Journal, για το νέο τεύχος του οποίου φωτογραφήθηκαν από τον Terry Richardson μαζί με την μία και μοναδική Gisele. Και αν μας ρωτάτε ποιες από τις τρεις Karlie, Milla και Gisele προτιμάμε μαζί με τους Daft Punk θα σας απαντούσαμε τη Gisele με το robo-duo, όμως, να φορά τα κοστούμια της Vogue φωτογράφησης.

Διαβάστε επίσης:

Christy Turlington: το «καλό κρασί» του modeling

Τα ωραιότερα εξώφυλλα του Νοέμβρη