Τα νέα εργαζόμενα κορίτσια του modeling φοράνε τις τάσεις της Άνοιξης 2016 σωστά

Τα νέα εργαζόμενα κορίτσια του modeling φοράνε τις τάσεις της Άνοιξης 2016 σωστά

H ντίβα του styling ή μάλλον μία από όλες, η Carine Roitfeld θέλει τις γυναίκες να είναι εργαζόμενες αλλά πάντα καλοντυμένες. Στην τελευταία της συνεργασία με το περιοδικό μόδας Harper's Bazaar η πρώην διευθύντρια της γαλλικής Vogue επιλέγει να συνδυάσει δημιουργίες οίκων μόδας με λεπτομέρειες και στοιχεία που συναντάς σε χώρους εργασίας.

Παρατάσσοντας τη νέα σειρά από ανερχόμενα top models που πρωταγωνιστούν στις εβδομάδες μόδας της σεζόν, η Roitfeld δείχνει με τη βοήθεια των Lineisy Montero, Greta Varlese, Ruth Bell, Staz Lindes, Camilla Venturini, Ally Ertel (η οποία ήταν όντως τραυματισμένη την περίοδο της φωτογράφισης, δεν φοράει props) και Kiki Willems τι σημαίνει να είσαι εργαζόμενη γυναίκα σήμερα. Από εκείνες τις εργαζόμενες γυναίκες που μάλλον είναι στελέχη ή επιχειρηματίες καθώς διαθέτουν για "φόρμα εργασίας" κάποιες χιλιάδες ευρώ εξαγοράζοντας την αίγλη που οι οίκοι μόδας εμπορεύονται με μαεστρία.

Το editorial από το τεύχος Μαρτίου 2016 της αμερικανικής έκδοσης του Harper's Bazaar φωτογραφήθηκε από τον Νεουορκέζο Bjorn Iooss.

Δες τη φωτογράφιση στο cnn.gr