Οδηγός: Το μαγιό που πρέπει να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπό σου

Οδηγός: Το μαγιό που πρέπει να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπό σου

Ολόσωμο: Τα ολόσωμα έχουν κάνει comeback και μας αρέσουν πολύ. Είναι κομψά, «κρύβουν» ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς και με ένα σορτσάκι και ένα ντους εννοείται προηγουμένως, γίνονται το τέλειο τοπ! Τα στράπλες καλό είναι να φοριούνται από κοπέλες που δεν τις προίκισε ο Θεός με μεγάλο στήθος καθώς πολλές φορές δεν κρατάνε καλά το συγκεκριμένο σημείο.

fse 37f47

Μπικίνι-τρίγωνο: Ταιριάζει σε κοπέλες με μικροκαμωμένο σώμα και λεπτή σιλουέτα γιατί τονίζει χωρίς έλεος την κάθε ατέλεια.

dwdw 5963b

Pin up style: Μπορεί να είναι πανέμορφα αλλά δυστυχώς δεν πάνε σε όλα τα σώματα. Επίσης τονίζουν ιδιαίτερα την κοιλιά, αν και κάποιος θα έλεγε ότι την κρύβουν, οπότε αν το επιλέξετε φροντίστε το σημείο αυτό να είναι σε καλή «φυσική κατάσταση».

dwwdww 3755a

Έντονα print: Προσοχή με τα έντονα μεγάλα print σε μαγιό. Δίνουν έμφαση και τραβάνε την προσοχή. Εάν έχετε μεγάλο στήθος προτιμήστε ένα μονόχρωμο και χωρίς βολάν και πολλά κορδόνια.

reerrr 843f4

Στράπλες: Δεν κάνουν σημάδι στους ώμους μας και τα αγαπάμε πολύ για αυτό. Είναι βολικά και κολακεύουν το στέρνο. Οι κοπέλες με μεγάλο στήθος συνήθως δεν τα βρίσκουν πολύ βολικά γιατί δύσκολα τα μαγιό αυτά, καταφέρνουν να συγκρατήσουν το σημείο αυτό.

Untitled 07f75