Raffia shoes: Πλατφόρμες, flats και εσπαντρίγες που φωνάζουν καλοκαίρι!

Raffia shoes: Πλατφόρμες, flats και εσπαντρίγες που φωνάζουν καλοκαίρι!

Άνετα, στιλάτα, επώνυμα και οικολογικά

Τα παπούτσια από raffia (ψάθα) δεν είναι κάτι νέο είναι όμως το αγαπημένο trend της σεζόν, άνετα, οικολογικά και πρακτικά, ενώ χάρη στις αμέτρητες παραλλαγές τους μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, βγάζοντάς σε ασπροπρόσωπη κάθε στιγμή.

Σε γήινες ή nude αποχρώσεις, φλατ, μεσαίου ύψους ή πανύψηλες πλατφόρμες ανήκουν στην κατηγορία των χρωμάτων που κλέβουν την παράσταση φέτος και τα βλέπουμε ήδη παντού. Λατρεύουμε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, του γαλάζιου, του φούξια και του κίτρινου, που προστάζει η μόδα και ακόμη περισσότερο τους συνδυασμούς που έχουμε την δυνατότητα να επιτύχουμε! Για παράδειγμα ένα γαλάζιο ή μπλε ηλεκτρίκ ζευγάρι παπούτσια, είναι απαραίτητο αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα μας γι αυτό το καλοκαίρι. Δείχνει τέλειο με μίνι ή μακριά φούστα σε επίσης έντονες neon αποχρώσεις και λευκή μπλούζα, μια σικάτη και μοντέρνα τσάντα και τα αγαπημένα σου αξεσουάρ μιας και οι έντονοι συνδυασμοί χρωμάτων, κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις και μπορούν να σου χαρίσουν ακαταμάχητες και ιδιαίτερα κομψές εμφανίσεις!

Η αντίθεση ουδέτερων χρωμάτων, λευκού και μαύρου με μια έντονη neon πινελιά, μπορεί να σου χαρίσει μια άκρως επιβλητική και σικάτη εμφάνιση! Ένα τσαντάκι σε φωσφοριζέ απόχρωση, αν το συνδυάσεις με τις αγαπημένες σου πλατφόρμες, ένα skinny τζην ή μια μάξι φούστα μπορεί να απογειώσει το στυλ σου!

Πρόσθεσε τσάντα σε ουδέτερο χρώμα και αξεσουάρ ή βραχιόλια σε τόνους που να μην επισκιάζουν την λάμψη του παπουτσιού εκτός και αν έχεις επιλέξει ένα παπούτσι σε κλασικό χρώμα ή σε ουδέτερη απόχρωση, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις περισσότερα αξεσουάρ. Τέλος, μην υποτιμάς τα εμπριμέ παπούτσια που θα δώσουν ένα πραγματικά τολμηρί και ιδιαίτερο ύφος στο στυλ σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου ζευγάρι, στο ύψος της επιλογής σου και δημιούργησε το δικό σου στυλ με έμφαση στην ποιότητα, την άνεση και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά!

Εμείς βρήκαμε πολλά επώνυμα σχέδια στα καταστήματα Nak, και σας τα παρουσιάζουμε. Κάντε κλικ στη photo gallery και βρείτε το μοντέλο που σας ταιριάζει.

Shop Online @ nak.gr
Facebook.com/nakshoes

Διαβάστε ακόμη:

Οι color blocking τσάντες που λατρέψαμε!

Τα πιο boho designer shoes του καλοκαιριού!

Τρελές εκπτώσεις στα Nak: Ευκαιρία για μία τσάντα Bally!