Πώς φτιάχνεται η Mulberry Del Rey Bag; Δείτε το video!

Πώς φτιάχνεται η Mulberry Del Rey Bag; Δείτε το video!

Όλη η διαδικασία πίσω από την τσάντα που εμπνεύστηκε ο οίκος από τη Lana Del Rey

Όσο ολοένα και περισσότερες celebrities κυκλοφορούν φορώντας την νέα τσάντα Del Rey του οίκου Mulberry- από την Sienna Miller, τη Jennifer Lawrence μέχρι την Arizona Muse και φυσικά την ίδια τη Lana οι πωλήσεις αυξάνονται με ρυθμούς που η εταιρεία δεν έχει ξαναδεί.

Εμπνευσμένη από την Lana Del Rey είναι ο απόλυτος συνδυασμός του κλασικού με το μοντέρνο: πρακτική, λιτή, εκλεπτυσμένη και διαχρονική αποπνέοντας πολυτέλεια χωρίς υπερβολή. Μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι η τσάντα που θα περάσει σε φήμη την θρυλική πια Alexa.

«Η τσάντα Del Rey έχει κάνει αίσθηση. Το ταμπά και το καφέ του ελαφιού είναι τα πιο δημοφιλή ως τώρα. Το κεντρικό μας κατάστημα στη Bond Street στο Λονδίνο ξεπούλησε την πρώτη μέρα και συνεχώς ανανεώνουμε το απόθεμα. Πιστεύουμε πως το διαχρονικό στυλ της τσάντας θα αρέσει σε πολύ κόσμο και περιμένουμε ακόμη περισσότερα χρώματα: πετρόλ και black forest. Από τότε που την κράτησε η νονά της, η Lana Del Rey όλα μας τα καταστήματα δέχονται παραγγελίες», είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Mulberry.

Μάλιστα δημιουργήθηκε μόλις και ένα βίντεο που δείχνει ακριβώς πώς φτιάχνεται η νεά και αγαπημένη τσάντα, φυσικά υπό τη μουσική υπόκρουση της Lana Del Rey. Δείτε το στο κάτω μέρος της οθόνης.

Διαβάστε ακόμη:

Lana Del Rey: Γιατί όλοι ασχολούνται με το στυλ της;

Δείτε τη Lana Del Rey στο lookbook των H&M!

Flower headbands: Από την Lana Del Rey στα κεφάλια όλων των celebrities!