Ό, τι χρειάζεσαι για να δείχνεις και να αισθάνεσαι υπέροχη από τη DOCA!

Ό, τι χρειάζεσαι για να δείχνεις και να αισθάνεσαι υπέροχη από τη DOCA!

Στυλ και θηλυκότητα για κάθε γούστο απογειώνει τη χειμερινή σεζόν!

H νέα καμπάνια DOCA μας παρουσιάζει την πιο πλήρη συλλογή για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Το αγαπημένο και προσιτό label, μας προσκαλεί να αναμείξουμε χρώματα, στυλ και υφές, σε ένα αποτέλεσμα που είναι κομψό και σημερινό. Την παράσταση κλέβουν τα νέα ρούχα της συλλογής, που είναι σχεδιασμένα με άποψη. Γεωμετρικά ή σε χαλαρό στυλ με γραμμές που κολακεύουν, τα φετινά κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν με χίλιους δυο τρόπους. Οι σικ διχρωμίες και τριχρωμίες σε γήινες ή πετρόλ αποχρώσεις, τους δίνουν χαρακτήρα και τη δυνατότητα να τα παραλλάξετε συνδυάζοντάς τα με αξεσουάρ από διαφορετικές χρωματικές γκάμες. Όσο για τα αξεσουάρ DOCA, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Τσάντες, μπότες, γόβες, μποτίνια, πορτοφόλια, ζώνες, γάντια, κασκόλ, φουλάρια, πασμίνες, ponchos, καπέλα, σκούφοι και μοδάτα μπιζού, ένας ολόκληρος κόσμος από ιδέες.

*Τα highlights της φετινής συλλογής

DOCA Dolls carry dream bags
Η τσάντα DOCA έχει καθιερωθεί σαν το απόλυτο must have κάθε σεζόν. Αυτή τη χρονιά μας παρασύρουν οι πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές σε σχέδια, χρώματα και υφές. Με νέα χρώματα, όπως το πράσινο, το πετρόλ, η ώχρα αλλά και όλη η γκάμα των καφέ σε συνδυασμούς υλικών, φιγουράρουν στις νέες προτάσεις. Το clue της σεζόν: η τσάντα με concept babushka, όπου μία τσάντα κρύβει μέσα της μία μικρότερη.

DOCA Dolls find their favorite dress
Αυτή τη χρονιά θα φορέσουμε φόρεμα με πάθος και λατρεία.
Οι διχρωμίες και τριχρωμίες είναι το παιχνίδι της σεζόν που όχι μόνο κολακεύουν, αλλά μας δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάζουμε αξεσουάρ διαφορετικής χρωματικής παλέτας κάθε φορά, πολλαπλασιάζοντας τις επιλογές μας.

DOCA Dolls love their ponchos
Οι κούκλες DOCA λανσάρουν φέτος το νέο μεγάλο trend. Τα ponchos! Κοντά, φορεμένα με ζώνη στη μέση ή χαλαρά, με κρόσια ή clean cut, με χαχόλικο γιακά ή ζιβάγκο, τα ponchos φοριούνται με πολλούς τρόπους ανάλογα με το look που θέλουμε να πετύχουμε. Μια ζεστή, όμορφη αγκαλιά για κάθε κούκλα που θέλει να είναι στη μόδα.

DOCA Dolls wrap up in earthy mood
Φέτος τυλιχτείτε με μία πασμίνα ή ένα μακρύ κασκόλ! Από όλα τα υπέροχα γήινα χρώματα που τόσο αγαπά να συνδυάζει η DOCA, επιλέγουμε το καφέ της κανέλας, το πράσινο του κυπαρισσιού και το ιδιαίτερο πετρόλ σε κασκόλ, φουλάρια και πασμίνες, για το φως και την αισιοδοξία που εκπέμπουν. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο ζεστό για την φετινή μας γκαρνταρόμπα;

DOCA Dolls are made for walking
Η μπότα φέτος θα περπατήσει παντού. Από ψηλή μέχρι το γόνατο μέχρι το σικ ankle boot, θα αναδείξει όλα μας τα ντυσίματα. Συνδυάστε ένα σικ little black dress, με ένα μποτίνι και μία envelope τσάντα σε έντονο χρώμα και φέρτε το ντύσιμό σας στο σήμερα. Φορέστε μπότα μέχρι το γόνατο και απογειώστε το look με ένα poncho με κουκούλα. Επιλέξτε τις δικές σας μπότες για φέτος, σε γήινα ή πράσινα χρώματα και βέβαια σε καφέ, γκρι και μαύρο.

DOCA Dolls in high heels
Χωρίς τα ψηλοτάκουνά μας δεν πάμε πουθενά. Η DOCA το γνωρίζει και μας προτείνει τις πιο ωραίες γόβες που είχαμε ποτέ, σε γραμμές που μακραίνουν το πόδι και δείχνουν άνετα όταν ανεβαίνουμε πάνω τους. Επιλέξτε σίγουρα ένα ζευγάρι από τα 12ποντα με την τρίχρωμη φαρδιά βάση και το φαρδύ τακούνι. Η φόρμα τους είναι τέλεια για να τα φορέσετε στις πρωινές σας εξορμήσεις αλλά και το βράδυ για μία hot εμφάνιση.

DOCA Dolls and gadgets in style
Φέτος, μέχρι και η θήκη του iPad μας σετάρεται τέλεια με την DOCA θήκη κινητού! Τώρα που κυκλοφορούμε με τα αγαπημένα μας gadgets, η DOCA έχει την πρόταση να τα προστατέψουμε με στυλ και να τα βάλουμε να συμμετέχουν και εκείνα στην μοδάτη εικόνα μας. Τέλειο.
Με μία δυναμική καμπάνια γεμάτη κίνηση, η DOCA λανσάρει φέτος τη νέα συλλογή για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Η φετινή κούκλα που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια, είναι γεμάτη με την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που της δίνει το τυχερό της γούρι, το τετράφυλλο τριφύλλι DOCA.

Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο με τη νέα συλλογή, ένας ολόκληρος κόσμος από συνδυασμούς έρχεται μπροστά μας. Η στυλική άποψη DOCA μας θέλει να μιξάρουμε χρώματα, στυλ και υφές, σε ένα αποτέλεσμα που είναι κομψό και σημερινό και έχει την προσωπικότητα που του δίνουμε.

Την παράσταση κλέβουν τα νέα ρούχα της συλλογής, που είναι σχεδιασμένα με άποψη. Γεωμετρικά ή σε χαλαρό στυλ με γραμμές που κολακεύουν, τα φετινά κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν με χίλιους δυο τρόπους. Οι σικ διχρωμίες και τριχρωμίες σε γήινες ή πετρόλ αποχρώσεις, τους δίνουν χαρακτήρα και τη δυνατότητα να τα παραλλάξετε συνδυάζοντάς τα με αξεσουάρ από διαφορετικές χρωματικές γκάμες.

Όσο για τα αξεσουάρ DOCA, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Τσάντες, μπότες, γόβες, μποτίνια, πορτοφόλια, ζώνες, γάντια, κασκόλ, φουλάρια, πασμίνες, ponchos, καπέλα, σκούφοι και μοδάτα μπιζού, ένας ολόκληρος κόσμος από ιδέες.