Η adidas αλλάζει όλα όσα ξέραμε για την κατασκευή των running παπουτσιών!

Η adidas αλλάζει όλα όσα ξέραμε για την κατασκευή των running παπουτσιών!

Το νέο adizero Primeknit έρχεται στην Ελλάδα

Μετά από τρία χρόνια προετοιμασίας, η adidas αλλάζει όσα γνωρίζαμε ως τώρα για την κατασκευή των running παπουτσιών, με το adizero Primeknit! Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, το adizero Primeknit έρχεται στην Ελλάδα σε εντυπωσιακό μπλε χρώμα και σε περιορισμένο αριθμό 52 τεμαχίων από τα συνολικά 2000 που θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως στο χρώμα αυτό.

Το adizero Primeknit θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στα καταστήματα της adidas στην Ερμού, στη Γλυφάδα και στο The Mall Athens. Κατασκευασμένο με τη μέθοδο της ψηφιακής ύφανσης, το πάνω μέρος του adizero Primeknit είναι ένα ενιαίο κομμάτι αποτελούμενο από νήματα πλεγμένα μεταξύ τους. Το πλεκτό αυτό μοτίβο επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, ενώ η ενίσχυση με σκληρό νήμα στην περιοχή των δαχτύλων και της φτέρνας εξασφαλίζει σταθερότητα και ανθεκτικότητα. Τέλος, η εσωτερική επένδυση χωρίς ραφές, αγκαλιάζει το πόδι απαλά προσφέροντας τέλεια εφαρμογή και άνεση.

Το adizero Primeknit, εκτός από επανάσταση στον τομέα της τεχνολογίας, αποτελεί και ένα άλμα προόδου στις μεθόδους αειφόρου παραγωγής. Ο καινοτομικός τρόπος κατασκευής του είναι φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς γίνεται χρήση μόνο της αναγκαίας ποσότητας υλικών με αποτέλεσμα τη παραγωγή λιγότερων απορριμμάτων, ενώ επιπλέον ελαχιστοποιεί την επιβάρυνση της ατμόσφαιρας σε ρύπους.

Διαβάστε ακόμη:

Η adidas παρουσιάζει τη νέα συλλογή adidas by Stella McCartney Άνοιξη/Καλοκαίρι ‘13

Βάλτε χρώμα στο fitness και γυμναστείτε με ανεβασμένη διάθεση!