Καλοκαιρινό casual: Τα 5 κομμάτια που θα χρειαστείτε για τις καθημερινές σας εμφανίσεις

Καλοκαιρινό casual: Τα 5 κομμάτια που θα χρειαστείτε για τις καθημερινές σας εμφανίσεις

Τα fashion items που δεν θα θέλετε να βγάλετε από πάνω σας

Είναι αλήθεια ότι, με τις θερμοκρασίες στην χώρα μας το Καλοκαίρι, δεν έχουμε ιδιαίτερη όρεξη να «παίξουμε» με τις εμφανίσεις μας. Με τον υδράργυρο στα ύψη, η μόνη μας επιθυμία είναι να βρεθούμε σε κάποια παραλία, και να βγάλουμε, τους επόμενους τρεις μήνες εκεί, φορώντας μόνο το μαγιό μας.

Δυστυχώς, για τις περισσότερες, κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο αφού οι υποχρεώσεις μας είναι αυτές που μας κρατάνε, καθημερινά, στην πόλη, μέχρι να αρχίσουν επίσημα οι διακοπές. Και αφού κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα (όπως το να βρούμε τι θα φορέσουμε πριν βγούμε από το σπίτι), είναι καλό να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας «εύκολα» basic κομμάτια τα οποία συνδυάζονται με τα πάντα και μας κάνουν να νιώθουμε, εκτός από stylish, και πολύ άνετες. Επενδύστε σε κλασικά, καλοκαιρινά ρούχα που συνδυάζονται εύκολα, από υλικά που θα σας επιτρέψουν να κινείστε ελεύθερα, αλλά και να αντιμετωπίσετε τις υψηλές θερμοκρασίες.

Lenor-FR GR NL-Fabric Enhr-Gold Orchid-27sc-2D-EAN4015600678715-Hermes-05APRIL13

Και, βέβαια, επειδή είναι πολύ σημαντικό, να διατηρούμε σαν καινούργια τα αγαπημένα μας fashion κομμάτια, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, είναι πολύ σημαντικό να τα φροντίζουμε όσο καλύτερα γίνεται. Το Lenor με την μοναδική σύνθεση και τα αξεπέραστα αρώματά του, διατηρεί τα αγαπημένα μας ρούχα, ενώ τους χαρίζει μία πρωτόγνωρη αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας- ώστε να νιώθουμε πάντα άνετα φορώντας τα.

Διαβάστε ακόμα:
Ποιο είναι το αγαπημένο ρούχο των Ελληνίδων; Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας