Style SOS: Τι να φορέσω στη βάφτιση του γιου μου;

Style SOS: Τι να φορέσω στη βάφτιση του γιου μου;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Γειά σας! Βαφτίζω τον γιο μου τον Μάιο και δεν έχω ιδέα τι να βάλω ώστε να είμαι άνετη και εννοείται κομψή. Η βάφτιση είναι Κυριακή απογευματάκι και επίσης έχω ακόμα κάποια παραπανίσια κιλά από την εγκυμοσύνη! Ευχαριστώ...

Δες επίσης: Πώς μπορώ να φορέσω τις μπότες πάνω από το γόνατο στο γραφείο;

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας!

Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Αρχικά, να σου ευχηθούμε να χαίρεσαι το παιδάκι σου!
Έπειτα, οφείλουμε να σου πούμε πως είναι αρκετά νωρίς για να ψάχνεις από τώρα τι θα φορέσεις το Μάιο, καθώς πολλά μαγαζιά δεν έχουν ακόμη αρκετές επιλογές για ένα ωραίο ανοιξιάτικο σύνολο.
Έτσι, θα σου προτείνουμε ένα outfit το οποίο μπορείς εύκολα να αναζητήσεις στα καταστήματα, από τον επόμενο μήνα, όποτε και αρχίζει επίσημα η άνοιξη(κι αν πάλι τότε δεν καταφέρεις να βρεις κάτι, μπορείς να μας ξαναρωτήσεις, εννοείται!).

Σου προτείνουμε, λοιπόν, να αναζητήσεις ένα midi φόρεμα σε Α γραμμή - είτε με prints, είτε μονόχρωμο(τα pastels είναι πολύ στη μόδα φέτος) και να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μονόχρωμα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το φόρεμα σε γραμμή Α κολακεύει όλους τους γυναικείους σωματότυπους κι έτσι θα καταφέρεις εύκολα να "κρύψεις" έξυπνα τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ σίγουρα θα δείχνεις κομψή στις φωτογραφίες.
Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ