To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Hello Queen.gr!!
Είμαι η Μαίρη, 22 ετών και σε διαβάζω συνέχεια. Μου αρέσουν πολύ οι συμβουλές σου αν και δεν είμαι πολύ του ρούχου γι΄αυτό και σου στέλνω τη δική μου απορία. Λατρεύω τα κοσμήματα και ειδικά κάτι παλιακά της μαμάς μου, αλλά και πιο μοντέρνα. Πώς μπορώ να τα φορέσω χωρίς να κινδυνεύω να μοιάζω με τσίρκο; Έχω δει πολύ ωραίες φωτογραφίσεις και θα ήθελα να βγαίνει ένα ανέμελο στυλ.

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

Η άποψη του Queen.gr

Γεια σου Μαίρη, τι κάνεις; σε ευχαριστούμε πολύ για τα γλυκά σου λόγια, να ξέρεις πως και εμείς αγαπάμε πολύ τα κοσμήματα οπότε έπεσες στη σωστή περίπτωση. Τα bijoux συμπληρώνουν ένα στυλιστικό συνδυασμό και μπορούν πολύ εύκολα να ολοκληρώσουν, αλλά και να αποδυναμώσουν ένα look. Όσο πιο παλιά, δηλαδή vintage τα κοσμήματα τόσο πιο πολύ μας αρέσουν γι΄αυτό ζήτα από τη μαμά σου αυτά που σου δίνει και άκου μας προσεκτικά.

Αρχικά καθάρισέ τα σωστά. Πάρε το ειδικό γυαλιστικό και πλύντα έτσι ώστε να διατηρήσουν την αρχική τους γυαλάδα. Μπέρδεψε ασημένια, με χρυσά και πλαστικά. Όσο πιο ανεπιτήδευτος ο συνδυασμός τόσο πιο ανέμελο το αποτέλεσμα. Απέφυγε τους μεγάλους όγκους και επένδυσε σε layering χρησιμοποιώντας αλυσίδες μακριές, κοντές και ίσως ένα δερμάτινο σκοινί με κάποιο charm. Διάλεξε δαχτυλίδια που να έχουν δημοφιλή θέματα όπως τετράφυλλο τριφύλλι, πέταλο, τη λέξη love, σκέτες βέρες ή ακόμα και μονογράμματα. Εάν ψάχνεις πού να κάνεις το νέο σου τατουάζ, τα δάχτυλα είναι από τα πιο statement σημεία. Τα βραχιόλια- χειροπέδες ταιριάζουν τέλεια με αυτά που είναι αλυσίδες, αλλά και με δερμάτινα φυλαχτά και πλεκτά υφασμάτινα. Μην περιμένεις το καλοκαίρι, διάλεξε από τώρα αυτά που σου ταιριάζουν και λάνσαρέ τα με αυτοπεποίθηση.

Καλή σου επιτυχία!


Στείλτε την δική σας απορία
εδώ

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το καρό και να εντυπωσιάσετε

To Queen.gr σας διαλέγει τα ρούχα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

To Queen.gr απαντάει στο αιώνιο ερώτημα: παγέτα ή δαντέλα φέτος τα Χριστούγεννα

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό πρωτοχρονιάτικο φόρεμα

Το Queen.gr σας συνδυάζει τα ιδανικά παπούτσια για τη μάξι πλισέ φούστα

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το εφαρμοστό bodycon φόρεμα

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα