Hot or not? Το νέο hairlook της Rita Ora σίγουρα θα σας διχάσει

Βιβή Αγγελάκη
Hot or not? Το νέο hairlook της Rita Ora σίγουρα θα σας διχάσει

Εσείς τι λέτε;

Είναι τολμηρή και δε διστάζει να πειραματίζεται με το στυλ της σε κάθε περίσταση. Η Rita Ora, εκτός από διάσημη τραγουδίστρια, αποτελεί fashion icon κάνοντας πολλές γυναίκες να ακολουθούν τις στυλιστικές επιλογές της. Κι ενώ πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός των paparazzi εντόπισε τη Βρετανίδα τραγουδίστρια να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με άκρως αποκαλυπτικά outfits, την προσοχή μας τράβηξε το κούρεμά της!

spl1059097 017 b8a65
4asdfads 3bdbf

Ναι, μπορεί και εσείς να μην το προσέξατε από την πρώτη στιγμή, όμως η 24χρονη star για άλλη μια φορά κατάφερε να μας διχάσει με αυτή την επιλογή της.

5duhdrghj 5f9fb

Το κούρεμα της μας θύμισε δεκαετία του '80, μιας και το μπροστινό μέρος ήταν ένα κοντό, αγορίστικο κούρεμα ενώ στο πίσω μέρος τα μαλλιά της ήταν πιο μακριά, δημιουργώντας μια χαίτη.

1adfsadf 684db

Και κάπου εδώ οι απόψεις αρχίζουν να διίστανται:

Η επιστροφή της χαίτης, που είναι ίσως το χαρακτηριστικότερο κούρεμα της δεκαετίας του'80, η αλήθεια είναι, κάνει πολλές να ριγούν στη σκέψη και μόνο ότι το εν λόγω trend μπορεί να κάνει δυναμικό come back και αρνούνται να αποδεχτούν αυτό που βλέπουν.

3ujhujk c1128

Από την άλλη πλευρά , οι νοσταλγοί αυτοί της εποχής, κάνουν λόγο για μια απίστευτα chic εκδοχή της χαίτης, που διατηρεί ένα ροκ, cool αέρα.

Εσείς τι λέτε;

Ξεχάστε την Emilia Clarke που ξέρετε: Η πρωταγωνίστρια του GοT είναι μια άλλη!

Wow! Η Katy Perry τόλμησε στο πεντικιούρ της αυτό που τόσο καιρό βλέπαμε μόνο στο mani!