Φεύγεις για διακοπές; 6 προϊόντα που πρέπει να έχεις μαζί σου -Όχι δεν είναι το foundation

Ευαγγελία Αλπίδου

Θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και δεν πιάνουν καθόλου χώρο!

Αν έχεις κανονίσει να φύγεις τις διακοπές του Πάσχα, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Το αιώνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες οι γυναίκες, πριν φύγουμε για μία μικρή απόδραση είναι: «Τι θα πάρουμε μαζί μας;» Πόσες φορές έχουμε πάρει μαζί μας πράγματα τα οποία δεν φορέσαμε ποτέ; -Άσε, θα απαντήσω εγώ! Πολλές φορές! Αυτό φυσικά, ισχύει τόσο στα ρούχα όσο και στα προϊόντα ομορφιάς.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, πρέπει να φερθείς έξυπνα! Γι' αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ένα άρθρο για να σε βοηθήσουμε με το νεσεσέρ σου. Υπάρχουν μερικά έξυπνα beauty products τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη χωρίς να πάθεις αυχενικό... Λοιπόν, πάρε το αγαπημένο σου νεσεσέρ και πήγαινε στο κομοδίνο που έχεις όλα τα καλλυντικά σου. Είσαι έτοιμη;

https://www.instagram.com/p/Cz9DI6IiOSQ/

Θες να κάνεις αφέλειες; 3 στιλ που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου

Αντηλιακή με χρώμα

Korres-Tinted-Sunscreen-Face-Cream-SPF50.png

KORRES, TINTED SUNSCREEN FACE CREAM SPF50

Άσε στην άκρη το foundation! H αντηλιακή με χρώμα θα σου χαρίσει μία ομοιόμορφη επιδερμίδα χωρίς διχρωμίες, ενώ θα λειτουργήσει και ως βάση για ένα ελαφρύ και λαμπερό natural makeup look.

Spray μαλλιών

WELLA-PROFESSIONALS-Ultimate-Repair-Miracle-Hair-Rescue-for-Damaged-Hair.png

WELLA PROFESSIONALS, ULTIMATE REPAIR MIRACLE HAIR RESCUE FOR DAMAGED HAIR

Το Ultimate Repair Miracle Hair από Wella έχει το ιδανικό travel μέγεθος. Είναι ένα spray μαλλιών που μέσα σε 90 δευτερόλεπτα επανορθώνει, λειαίνει και κάνει την τρίχα ακόμα πιο ανθεκτική.

Ντεμακιγιάζ

Bioderma-Sensibio-H2O.png

BIODERMA, SENSIBIO H2O

Το ντεμακιγιάζ θα είναι ο καλύτερος σου φίλος αυτές τις διακοπές. Είναι το προϊόν που θα απομακρύνει τους ρύπους και θα διατηρήσει την επιδερμίδα σου καθαρή, λαμπερή και απαλή σαν μετάξι.

Πώς θα πετύχεις το ανοιξιάτικο «berry girl makeup» που κάνει θραύση στο TikTok

Body mist

SEPHORA-COLLECTION-SCENTED-BODY-MIST.png

SEPHORA COLLECTION, SCENTED BODY MIST

Τα body mists έχουν μία πιο ελαφριά μυρωδιά από τα αρώματα. Περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες, που ενυδατώνουν και θρέφουν το σώμα και τα μαλλιά καθώς παράλληλα τα προστατεύουν από ρυπογόνους παράγοντες και τους δίνουν μια υγιή λάμψη.

Blush για ζυγωματικά και χείλη

Giorgio-Armani-Nude-A-Line-Blush.png

ARMANI BEAUTY, NUDE A-LINE BLUSH

Το ρουζ είναι το πιο δημοφιλές προϊόν του 2024! Τα υγρά ρουζ λειτουργούν ως multitasker προϊόντα τα οποία χαρίζουν ροδαλά ζυγωματικά και ζουμερά ροζ χείλη.

Gel φρυδιών

Maybelline-Tattoo-Brow-Waterproof-Gel.png

MAYBELLINE, TATTOO BROW WATERPROOF GEL

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου! Το gel φρυδιών θα τιθασεύσει τις τρίχες και θα τους δώσει το κατάλληλο σχήμα και όγκο. Έτσι, με μία μόνο κίνηση θα έχεις ένα φυσικά, ανορθωμένο βλέμμα.

Body care! 5 εύκολα hacks για υπέροχα και απαλά πόδια