7 στιλάτοι τρόποι να φορέσεις το τουρμπάνι στα μαλλιά σου!

Βιβή Αγγελάκη
7 στιλάτοι τρόποι να φορέσεις το τουρμπάνι στα μαλλιά σου!

Τόλμησέ το και κάνε τη διαφορά!

Είναι από τα αξεσουάρ των μαλλιών που ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, βλέπεις παντού, το έχεις αγοράσει ίσως μία φορά τη ζωή σου πάνω στον ενθουσιασμό σου αλλά το κρύβεις στο συρτάρι σου και γενικότερα διστάζεις να το φορέσεις, πιστεύοντας ότι είναι για τις πιο τολμηρές από εσένα! Κι όμως, στην πραγματικότητα, το να φορέσεις στα μαλλιά σου τουρμπάνι είναι πιο εύκολο απ’ ότι φαντάζεσαι!


Με αφορμή την εμφάνιση της Amal Alamuddin- Clooney, στη Ρώμη, την περασμένη εβδομάδα, η οποία δε δίστασε να δώσει την τελευταία πινελιά στο classy outfit της, φορώντας ένα μεταξωτό μαύρο τουρμπάνι στα μαλλιά της, είπαμε να δούμε 7 στιλάτους τρόπους για να το φορέσεις και εσύ.

amal clooney black lace dress seminary pope francis 3 4b552
amal clooney black lace dress seminary pope francis 2 db0b6
amal clooney black lace dress seminary pope francis 4 9ff1f


Από την καθημερινή σου βόλτα μέχρι και τη βραδινή σου έξοδο στο νησί, δες πώς μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου όταν φοράς τουρμπάνι – ανεξάρτητα από το μήκος τους ή το outfit σου- και πέτυχε all time classic statement εμφανίσεις, όπως η Sarah Jessica Parker!

turban 3 5eeac


Plus: Ένα τουρμπάνι στα μαλλιά είναι ό,τι πρέπει για να κρύψεις το φριζάρισμα που προκαλείται από την καλοκαιρινή υγρασία ή να αντιμετωπίσεις μία bad hair day.

Δες στην gallery 7 στιλάτους τρόπους!