Και η Kate Middleton χτενίζεται

Και η Kate Middleton χτενίζεται

Πόσες φορές την εβδομάδα πάει κομμωτήριο η Δούκισσα του Cambridge;

Το site US Weekly δημοσίευσε αποκλειστικό (!) ρεπορτάζ για τις τρίχες της Kate Middleton, σύμφωνα με το οποίο ακόμα και τώρα- ένα χρόνο μετά τον βασιλικό γάμο της- εξακολουθεί να επισκέπτεται το αγαπημένο της hair salon στο Chelsea, στο οποίο πηγαίνει τα τελευταία δέκα χρόνια.

Στο Richard Ward Hair and Metrospa, η σύζυγος του Πρίγκιπα William δεν κάνει κάποιο ιδιαίτερο, πολυτελές treatment μαλλιών, αλλά ένα πολύ απλό χτένισμα, τρεις φορές την εβδομάδα. Σύμφωνα με την πηγή του site «Η Kate είναι σαν κοριτσάκι. Περνάει καλά εκεί, τους ξέρει όλους χρόνια τώρα και όλο αυτό είναι πολύ χαλαρωτικό για κείνη. Εκτός από το χτένισμα, στο ίδιο salon βάφει και τα μαλλιά της- το Σεπτέμβριο πέρασε 4 ώρες εκεί για να φρεσκάρει το χρώμα της για ο οποίο προτιμά τις οργανικές, φυτικές βαφές.»

Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε μόνες σας το ανεπιτήδευτο χτένισμα της Kate Middleton, όπως αυτό της φωτογραφίας, ακολουθείστε τα tips που έδωσε ο Richard Ward στο Us Weekly: «Απλώστε ένα serum για κράτημα σε νωπά μαλλιά για να εξουδετερώσετε το φριζάρισμα και να εξασφαλίσετε μεταξένια λείανση. Αφού έχετε στεγνώσει τα μαλλιά κατά 80% χρησιμοποιείστε ένα καλό πιστολάκι με στενό ρύγχος (το κατάλληλο για ίσιωμα) και μια στρογυλλή βούρτσα από φυσική τρίχα. Το serum έχει την ιδιότητα να "απομνημονεύει" την κίνηση και να δίνει ένα ελαφρύ κράτημα στην μπούκλα ενώ κάνετε πιστολάκι».