H Nicole Richie λανσάρει άρωμα

H Nicole Richie λανσάρει άρωμα

Όπως οφείλει να κάνει κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό της

Με τον Justin Bieber να έχει κερδίσει ένα από τα φετινά βραβεία FiFi (που στον πλανήτη της ομορφιάς θεωρούνται τα Όσκαρ της αρωματοποιίας) οι celebrities πήραν ακόμα περισσότερο θάρρος, ελπίζοντας ο καθένας πως θα καταφέρει να σέρνει fans και beauty addicts από την... μύτη, υπογράφοντας το δικό του ελιξίριο.

Ανάμεσά τους και η Nicole Richie, η οποία μόλις ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του αρώματός της , που είναι εμπνευσμένο από τις λοσιόν και τα έλαια που φόραγε η μητέρα της, το ένα πάνω από το άλλο, όταν η σταρ ήταν μικρή. Όπως είπε στο WWD, «Έχω μια πολύ παραδοσιακή μαμά του Νότου, που ποτέ δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς να έχει βάλει γαλάκτωμα σώματος και από πάνω ένα λάδι και μετά το άρωμά της- ήταν πολύ περιποιημένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Η μυρωδιά της δεν ήταν μονοδιάστατη- υπήρχαν πολλά διαφορετικά layers». Στο άρωμά της, λοιπόν, η Richie επέλεξε να πρωταγωνιστούν η βανίλια, το κεχριμπάρι και τα ξύλα ενώ το πορτοκάλι, το τριαντάφυλλο από το Μαρόκο και τα μούρα κάνουν ένα διακριτικό πέρασμα.

Για το Art-deco μπουκάλι, η σταρ συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Dale Brandon Kan: «Ήθελα να εκφράζει τις διαφορετικές πλευρές μιας γυναίκας, πράγμα που προσπαθώ να κάνω και μέσα από τις συλλογές μου Winter Kate και House of Harlow 1960».

Επιπλέον, στη συνέντευξή της άφησε και υπονοούμενα για επόμενο project στη βιομηχανία της ομορφιάς: «Δεν τα καταφέρνω στο μακιγιάζ οπότε δεν θα είχε νόημα να υπογράψω αυτή τη στιγμή μια σειρά μακιγιάζ αλλά τα μαλλιά είναι ένα κεφάλαιο που γνωρίζω πολύ καλά, και έτσι μάλλον σύντομα θα ασχοληθώ και με αυτό», είπε.