Η ιδανική προστασία για τα tattoo σας!

Η ιδανική προστασία για τα tattoo σας!

Έχει την υπογραφή της Sol de Janeiro και την βρήκαμε στα Sephora

Ανάμεσα στις φετινές αποκλειστικές αφίξεις της Sephora είναι και η διάσημη εταιρεία αντηλιακών προϊόντων Sol de Janeiro, που έρχεται από την Βραζιλία. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα φίλων παθιασμένων με τη χώρα τους και τη φύση, οι οποίοι είχαν την ιδέα για μια σειρά αντηλιακής προστασίας υψηλών προδιαγραφών που θα αιχμαλώτιζε την αληθινή μαγεία της Βραζιλίας και θα αντανακλούσε την προσωπικότητά της σε όλο τον κόσμο.


Έτσι προέκυψε η Sol de Janeiro, μία φίρμα γνωστή για την απόλυτη αρμονία μεταξύ καινοτομίας, υψηλής απόδοσης και αισθητικότητας των προϊόντων της που αποτελούνται αποκλειστικά από βραζιλιάνικα συστατικά φυτικής προέλευσης. Ανάμεσα στα εξαιρετικά προϊόντα της, βρήκαμε το Baume solaire protecteur Açaï pour tatouage SPF 50, ένα βάλσαμο ειδικά σχεδιασμένο για την φροντίδα των τατουάζ κάτω από τον ήλιο.


Βασισμένο σε αιθέρια έλαια και συστατικά φυτικής προέλευσης όπως το açaï, ο καφές Verde και η καρύδα Βραζιλίας, απλώνεται πολύ εύκολα στο δέρμα δημιουργώντας ένα μεταξένιο προστατευτικό πέπλο στην επιδερμίδα το οποίο κάνει τα τατουάζ ακόμα πιο λαμπερά ενώ συγχρόνως προστατεύει την ευαίσθητη "ζώνη" τους.