Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς θα πετύχεις το κερασί μακιγιάζ για τις εξόδους του ΣΚ

Τα χείλη είναι κατακόκκινα και ζουμερά σαν το κεράσι.

Αυτή την εποχή τα φρούτα έχουν την τιμητική τους. Οι φράουλες, τα κεράσια και τα μούρα ενσωματώνονται στο καθημερινό μακιγιάζ και χαρίζουν μία φρέσκια και νεανική όψη στην επιδερμίδα. Μετά από το strawberry μακιγιάζ που εμπνευστήκαμε από την Hailey Bieber και το berry girl makeup ένα από τα hot trend του TikTok, σειρά έχει το cherry makeup.

Bottleneck bob: Όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο ευέλικτο κούρεμα που θυμίζει μπουκάλι αναψυκτικού

Τι είναι το cherry makeup;

Στο cherry makeup οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν όπως μπορείς να καταλάβεις και από το όνομα θυμίζουν το σκούρο βαθύ κόκκινο που έχει το κεράσι. Τα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη, είναι βαμμένα με την πιο σαγηνευτική απόχρωση της σεζόν, το κερασί. Το cherry makeup, χαρίζει μία ζεστασιά στην λευκή επιδερμίδα, ενώ συγχρόνως, δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τη sunkissed επιδερμίδα τους μήνες του καλοκαιριού.

438818117_18431386099036084_6567838352164039904_n.jpg

@ilianapapageorgiou

Οι κόκκινες αποχρώσεις είναι super θηλυκές και συνώνυμες του sexiness. Γι' αυτό αν αναρωτιέσαι πώς θα τις ενσωματώσεις στο δικό σου μακιγιάζ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο! Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει βρει το τελευταίο διάστημα το μακιγιάζ που φωτίζει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ποιο είναι αυτό;

Μα φυσικά, το cherry makeup look. Με ένα scroll στο Instagram της, θα δεις ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει γίνει cherry makeup addict. Στις περισσότερες εμφανίσεις της φορά μαύρο eyeliner, επιλέγει μία καφέ-κόκκινη απόχρωση για το άνω βλέφαρο, κατακόκκινα ζυγωματικά και χείλη που θυμίζουν το ζουμερό κεράσι. Τα κατακόκκινα ζυγωματικά χαρίζουν την ψευδαίσθηση σαν να κάηκαν από τον ήλιο.

https://www.instagram.com/p/C5f-_AzNVhT/

4 bronzer και 4 tips για τέλεια sunkissed επιδερμίδα

Για να πετύχεις ζουμερά cherry lips θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα παρακάνω beauty steps:

  • Χρησιμοποίησε πρώτα ένα lip scrub για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα και να δημιουργήσεις μία λεία επιφάνεια στα χείλη σου.
  • Με ένα μολύβι χειλιών σχεδίασε το περίγραμμα.
  • Πρόσθεσε το αγαπημένο σου cherry κραγιόν ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου -για ένα φυσικό αποτέλεσμα-.
  • Τέλος, τοποθέτησε ένα διάφανο lip gloss για να πετύχεις ένα glow εφέ που θα κάνει τα χείλη να φαίνονται ακόμα πιο σαρκώδη και... έτοιμη!
440403299_18431386069036084_7022958565365757194_n.jpg

@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχει βρει το μακιγιάζ που είναι ιδανικό για ρομαντικές και σέξι εμφανίσεις. Τα κόκκινα juicy χείλη είναι ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ, ενώ αν θέλεις ένα απίστευτα διαπεραστικό βλέμμα, όλο φωτιά... μία red eyeshadow είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσεις το cheery makeup look.

Το παρακάτω TikTok video, θα σου χαρίσει απλόχερα όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για να πετύχεις το cherry makeup της σεζόν. Ρίξε μία ματιά...

Matte skin! 7 καθαριστικά προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες