Volume στο τέρμα!

Volume στο τέρμα!

Με τη νέα μάσκαρα High Impact Extreme Volume της Clinique 

Πολυδιάστατο, design βουρτσάκι, high-end φόρμουλα και βαθύ, πλούσιο μαύρο: η νέα μάσκαρα της Clinique υπόσχεται να χαρίσει στις βλεφαρίδες σας extreme όγκο και glam look με μια κίνηση!


Η High Impact Extreme Volume Mascara διαθέτει ένα νέο, ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι, με μεγαλύτερη επιφάνεια που "χτίζει" όλες τις βλεφαρίδες γρήγορα και χωρίς προσπάθεια. Τοποθετεί το χρώμα στη βάση κάθε βλεφαρίδας και το απλώνει ομοιόμορφα μέχρι την άκρη, χαρίζοντας όγκο και πλούσιο χρώμα. Οι μικρές άκρες του αιχμαλωτίζουν ακόμη και την πιο μικρή και άτονη βλεφαρίδα και την μεταμορφώνουν.


Η σύνθεσή της περιέχει μια βάση πολυμερών που τρέφει και προετοιμάζει τις βλεφαρίδες ώστε το χρώμα να γλιστρίσει πάνω τους τέλεια και η φόρμουλα να δώσει το μέγιστο αποτέλεσμα όγκου με μία κίνηση, χωρίς να χρειάζεται δεύτερη στρώση. Επιπλέον, το Acrylates Copolymer, ένα ευέλικτο ελαστικό πολυμερές, επιμηκύνει τις βλεφαρίδες, οι πλούσιες χρωστικές χαρίζουν έντονο, βαθύ χρώμα ενώ ειδικά κεριά νέας γενιάς τις διατηρούν ευλύγιστες.


Η High Impact Extreme Volume Mascara της Clinique κυκλοφορεί σε μία απόχρωση, Extreme Black, και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο υπόσχεται!