Heidi Klum: Γιατί προτιμάει τα μαλλιά της «ελαφρώς κατεστραμμένα»;

Heidi Klum: Γιατί προτιμάει τα μαλλιά της «ελαφρώς κατεστραμμένα»;

Το supermodel λάνσαρε νέο άρωμα και μίλησε στο allure 

Η Heidi Klum είναι καστανή αλλά με το που μπήκε στη βιομηχανία του modeling αναγκάστηκε να γίνει ξανθιά - και τελικά παρέμενε πιστή σε αυτούς τους τόνους.

«Στα πρώτα μου βήματα με ήθελαν ξανθιά και έτσι άρχισα να τα ανοίγω όλο και περισσότερο. Έχω έντονες γωνίες και με τα σκούρα μαλλιά το πρόσωπό μου δείχνει πιο "σκληρό"»,είπε στη συνέντευξή της. «Από την άλλη, τα ξανθά μαλλιά με κάνουν να δείχνω πιο θηλυκή». Αυτές οι αλλαγές στο χρώμα, σαφώς έχουν ταλαιπωρήσει τα μαλλιά της αλλά η Heidi Klum δεν ανησυχεί: «Ξέρω πως όλες οι γυναίκες θέλουν λαμπερά, μακριά, υγιή μαλλιά. Αλλά αν είσαι σαν εμένα, που μου αρέσει να πειραματίζομαι, είναι καλύτερο να είναι λιγο κατεστραμμένα τα μαλλιά γιατί κρατάνε καλύτερα τα χτενίσματα», εξήγησε.

Όσο για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί: «Δεν προτιμώ πάντα τις ασφαλείς επιλογές. Μου αρέσει να βγαίνω από την comfort zone ενός όμορφου μαύρου φορέματος και δεν θέλω να κάνω πάντα το ίδιο μακιγιάζ και χτένισμα. Λατρεύω το μακιγιάζ και τη μόδα και λατρεύω το πόσα πολλά πράγματα μπορεις να κάνεις και με τα δύο». Πρόσφατα,μάλιστα, η Heidi Klum έστρεψε το ενδιαφέρον της και στα νύχια: «Τα studs, το giltter... Έχω φυσικά μακριά νύχια και είναι η χαρά των μανικιουρίστ!»