Μας αρέσει: Το κόκκινο κραγιόν της Zoe Saldana

Μας αρέσει: Το κόκκινο κραγιόν της Zoe Saldana

Και ξέρουμε ποιο είναι

Στην πρεμιέρα της ταινίας Star Trek Into Darkness, η Zoe Saldana εμφανίστηκε με ένα sexy πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν και το instyle.com έμαθε από την makeup artist της star λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της.

«Πήγαμε για ένα look εμπνευσμένο από το '20s και αυτό εξαιτίας που υπέροχου φορέματος του οίκου Vionnet που επέλεξε για τη βραδιά», είπε η Vera Steimberg, η οποία χρησιμοποίησε το κραγιόν Portofino Red της Laura Mercier. «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην της έβαζα αυτό το κόκκινο κραγιον! Από τη στιγμή που έβαλε το φόρεμα, πραγματικά "φώναζε" πως ήθελε ένα κόκκινο κραγιόν».

Όσο για το το υπόλοιπο μακιγιάζ της Zoe Saldana, ήταν μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού σκούρου στα μάτια και έντασης στα χείλη, που επικρατούσε στα '20s. Μόνο που η Steimberg το αναβάθμισε, χρησιμοποιώντας απαλούς τόνους στα μάτια της ηθοποιού που ταίριαξε με ένα ζεστό, κόκκινο κραγιόν. «Πάντα συμβουλεύω να ξεκινάτε επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση του κόκκινου, είπε. Κάποιες γυναίκες φοβούνται τα ζωηρά χρώματα αλλά υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις εκεί έξω, που δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσα διαφορετικά κόκκινα κραγιόν έχω!»

Διαβάστε ακόμα

Goldie Hawn: Τι βάζει κάθε βράδυ στο πρόσωπό της (και μένει αγέραστη);

Glossy eyes στο show Missoni: Πώς θα τα αντιγράψετε

Αυτά είναι τα πιο καυτά trends στο μανικιούρ της σεζόν!