Summer is coming: Πώς θα απολαύσεις κάθε στιγμή σου, χωρίς καμία «ατέλεια» στην επιδερμίδα σου;

Summer is coming: Πώς θα απολαύσεις κάθε στιγμή σου, χωρίς καμία «ατέλεια»  στην επιδερμίδα σου;

Απόλαυση στιγμών και αυτοπεποίθηση. Αυτές είναι οι λέξεις, οι οποίες ξεκινούν από Α και μας αρέσουν λίγο παραπάνω. Στις συγκεκριμένες λέξεις, το Α δεν αλλάζει την έννοιά τους, παρά μόνο αποτελεί «αφετηρία» για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας, όπως το body care μας, έπειτα από ένα τετράωρο, καλοκαιρινό sunbathing.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι λέξεις, οι οποίες ξεκινούν από Α -στερητικό αυτήν τη φορά- και παρόλα αυτά μπαίνουν δυναμικά στην εξίσωση των πιο απολαυστικών στιγμών μας, με έναν διαφορετικό τρόπο. Μία από αυτές είναι η «ατέλεια», που χάρη στο πρώτο γράμμα της, στερείται την τελειότητα. Διότι, με τον ίδιο τρόπο, που το Α στερεί την τελειότητα από τη λέξη, έτσι και οι ραγάδες, οι κηλίδες και οι «ατέλειες» από τον ήλιο στερούν την τελειότητα από την επιδερμίδα μας ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε. Βλέπεις, όλα είναι θέμα οπτικής!

Τι θα έλεγες λοιπόν, να αγκαλιάσεις τις μικρές «ατέλειες» της επιδερμίδας σου, ενώνοντας το Α της πρώτης κατηγορίας λέξεων με εκείνο της δεύτερης; Τόσο απλά, η αυτοπεποίθησή σου θα καλύψει τις «ατέλειες», ακόμη και εάν τις βλέπεις μόνο εσύ. Πως θα γίνει αυτό πράξη; Χάρη στο… μόριο 630 της νέας σειράς περιποίησης σώματος NIVEA LUMINOUS630, το οποίο μπορεί να εξομαλύνει τις μικρές «ατέλειες» της επιδερμίδας σου. Είσαι έτοιμη, με μόλις δύο βήματα, να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις κάθε στιγμή σου, χωρίς καμία «ατέλεια» να χαλάει την αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι τη στιγμή του body care σου; Συνέχισε να διαβάζεις και thank me later!

Πώς η ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας σου είναι η εκκίνηση για τις πιο όμορφες στιγμές

Άραγε, ποιος ορίζει το τι είναι τέλειο και τι όχι; Αν μας ρωτάς, οι «ατέλειες» της επιδερμίδας σου προσδίδουν χαρακτήρα και είναι αυτές που σε κάνουν ξεχωριστή. Ναι, ακόμα και οι ραγάδες ή οι καφέ κηλίδες, δεν είναι παρά μέρος του εαυτού σου. Ακόμη και εάν αναζητάς τρόπους για να τις κάνεις λιγότερο ορατές ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως δεν πρέπει να σε επηρεάζουν στον πυρήνα σου.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η νέα σειρά περιποίησης σώματος NIVEA LUMINOUS630 «έρχεται» να σου δείξει πώς θα απολαύσεις κάθε στιγμή σου, αγαπώντας τα σημάδια της επιδερμίδας σου. Αν λοιπόν, μέχρι τώρα έψαχνες τον τρόπο να απελευθερωθείς από εσωτερικούς προβληματισμούς και να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο να επικεντρωθεί στις στιγμές σου, τώρα μπορείς να το κάνεις, με «σύμμαχό» σου το μόριο με αριθμό 630.

Eikona3.png

Βλέπεις, έπειτα από 10 χρόνια εντατικής έρευνας, οι επιστήμονες της NIVEA μπορούν να μας εγγυηθούν πως το συγκεκριμένο μόριο, το οποίο χρησιμοποιείται τώρα στη νέα σειρά, μπορεί να εξομαλύνει καλύτερα την ανομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας σου, καθιστώντας τις ραγάδες που πιθανόν έχεις, λιγότερο ορατές. Και έτσι, είσαι μόνο δύο «βήματα» μακριά από το να ξεκινήσεις να ζεις τις στιγμές σου το καλοκαίρι, αλλά και κάθε εποχή.

Δύο πρωτοποριακές λύσεις στο body care σου θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τις «ατέλειες» σου

Ναι, υπάρχει ένας τρόπος ή μάλλον δύο, οι οποίοι μπορούν να σε κάνουν να απολαμβάνεις κάθε σου στιγμή, χωρίς να εστιάζεις στις ραγάδες, τις καφέ κηλίδες και τις «ατέλειες» από τον ήλιο, που θεωρείς πως δεν ταιριάζουν πάνω σου. Βρίσκονται στη νέα σειρά NIVEA LUMINOUS630 και ακούν στα ονόματα: «NIVEA Anti Stretch Marks Body Oil-Serum» και «NIVEA Anti Marks & Spots Body Cream».

Στην πρώτη περίπτωση, έχουμε ένα Oil-Serum, το οποίο χάρη στο μόριο με αριθμό 630 «έρχεται» να εξισορροπήσει τη φυσική παραγωγή μελανίνης στην επιδερμίδα σου, κάνοντας λιγότερο ορατές ακόμα και παλαιότερες ραγάδες. Μάλιστα, κάνοντας τακτικό μασάζ με το προϊόν, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να αποφύγεις την εκ νέου δημιουργία τους. Κι αυτό, θα το παρατηρήσεις δύο μόλις εβδομάδες μετά την πρώτη χρήση του.

Eikona2.png

Από την άλλη, στη δεύτερη περίπτωση έχουμε μία κρέμα πολλαπλών χρήσεων, η οποία με ενυδατική σύνθεση 48 ωρών, πρόκειται να προσφέρει εντατική θρέψη στην επιδερμίδα σου και, αν τη χρησιμοποιείς τακτικά, μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, θα μειώσει ορατά τις ραγάδες, τις καφέ κηλίδες και τις «ατέλειες» από τον ήλιο, που μέχρι τώρα έχουν αποτελέσει «εμπόδια» στις πιο όμορφες στιγμές σου.

Eikona1.png

Ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν, διότι τα νέα είναι… luminous! Είτε έχεις ραγάδες, είτε καφέ κηλίδες ή ακόμη και μικρές «ατέλειες» από τον ήλιο, η νέα σειρά NIVEA LUMINOUS630 μπορεί να σε κάνει να νιώσεις υπέροχα in your skin, επαναφέροντάς εδώ και τώρα, την αυτοπεποίθησή σου. Διότι, γνωρίζει καλά ότι με τις δύο πρωτοποριακές της λύσεις, μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς πιο πλατιά από ποτέ, αφού τελικά ξέρεις πως είσαι όμορφη, με «ατέλειες» ή χωρίς. Πίστεψέ το girl και τότε, θα έχεις το «κλειδί» για να δημιουργήσεις τις πιο όμορφες αναμνήσεις το καλοκαίρι που πλησιάζει όλο και περισσότερο.