Αυτή η μάσκαρα δεν μοιάζει με καμία!

Αυτή η μάσκαρα δεν μοιάζει με καμία!

Πάμε στοίχημα πως τέτοιο βουρτσάκι δεν έχετε ξαναδεί

Είναι ολοκαίνουρια άφιξη στο μακιγιάζ της Avon και όταν μας την παρουσίασε η εταιρεία πριν λίγες μέρες... τρίβαμε τα μάτια μας!

Ο λόγος για την μάσκαρα Mega Effects που αλλάζει όλα όσα ξέρετε και έχετε μάθει μέχρι σήμερα για το βουρτσάκι του λατρεμένου προϊόντος. Μετά από 6 χρόνια και 5000 ώρες επιστημονικής μελέτης, όπως μας εξήγησαν οι συνεργάτες της Avon, προέκυψε αυτό το εντελώς διαφορετικό βουρτσάκι, το Wonder Brush, το οποίο μεταφέρει 40% περισσότερο προϊόν στις βλεφαρίδες. Εργονομικά σχεδιασμένο, όχι στρογγυλό αλλά πλατύ, εφαρμόζει απόλυτα σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων ώστε με μία κίνηση να απλώνεται από τη ρίζα μέχρι την άκρη και ταυτόχρονα να τις διαχωρίζει.

Αποτέλεσμα: απίστευτος όγκος και πλούσιο χρώμα με μια μόνο κίνηση! Ακόμα και η συσκευασία της είναι ιδιαίτερη και compact - η Mega Effects είναι σίγουρα ένα gadget που δεν θα λείπει ποτέ από την τσάντα σας!

Θα τη βρείτε σε 3 αποχρώσεις και μπορείτε να την προμηθευτείτε μέσω των Ανεξάρτητων Αντιπροσώπων Avon από τις αρχές Ιουλίου 2013.