Τα γυμνά χείλη της Kate

Τα γυμνά χείλη της Kate

Η Kate Winslet απαθανατίζεται πιο αισθησιακή από ποτέ για να εκπροσωπήσει το αντικείμενο το πόθου και της απόλυτης θηλυκότητας, το κραγιόν της Lancôme, L' Absolu Nu.

Μια ηλιόλουστη μέρα. Ένα μεγάλο παρισινό διαμέρισμα. Ένα κρεβάτι στρωμένο με μετάξια ντύνει το χρώμα του δέρματος. Μια γυναίκα. Μια ηθοποιός. Αυτό είναι το σκηνικό που αρμόζει στο προϊόν-έμβλημα της μάρκας.


Το L'Absolu Nu είναι βασισμένο στο L'Absolu Rouge αλλά και στο θρυλικό Clé de Coquette. Η ιστορία ξεκινάει χρόνια πριν και ανατρέχει στη δεκαετία του 1990 όταν το Rouge Absolu προσέφερε για πρώτη φορά μία μοντέρνα, λαμπερή ερμηνεία του θρυλικού Clé de Coquette, που είχε δημιουργήσει ο ιδρυτής της Lancôme Armand Petitjean περίπου σαράντα χρόνια νωρίτερα.


Το 2008, η Lancôme προκάλεσε αίσθηση με την παρουσίαση του L'Absolu Rouge μία μοναδική σύνθεση με Pro-XylaneTM, ένα εξαιρετικό μόριο που ανακάλυψαν τα ερευνητικά εργαστήρια, σε μία πλούσια γκάμα βελούδινα απαλών αποχρώσεων και υπέροχη σχεδίαση. Η σύνθεση αυτή ενσωματώθηκε στο πρώτο κραγιόν της Lancôme που μπορεί να αναπληρώνει εντυπωσιακά τα χείλη. Έτσι, γεννήθηκε ένα εμβληματικό προϊόν μακιγιάζ το 2011, το L'Absolu Nu.


H Kate Winslet, ενσαρκώνει το πνεύμα του L'Absolu Nu, όπως μόνο αυτή ξέρει. Άλλωστε, έχει πει γα τη συνεργασία της «Αυτό που μου αρέσει είναι ότι συμφωνώ κι εγώ με τη φιλοσοφία της Lancôme. Η Lancôme πιστεύει ότι οι γυναίκες πρέπει να εξυμνούνται και ότι η ομορφιά πηγάζει από το εσωτερικό. Όταν κοιτάζεις τις γυναίκες που έχουν εκπροσωπήσει τη μάρκα στη διάρκεια των ετών, την Ιζαμπέλα Ροσελίνι, τη Ζιλιέτ Μπινός– ζεστές, δυναμικές γυναίκες με έντονη προσωπικότητα που είναι υπερήφανες για τον εαυτό τους – συνειδητοποιείς ότι αυτό όντως ισχύει. Η ομορφιά τους αφορά ένα βαθύτερο, συναισθηματικό επίπεδο, δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση. Η Lancôme ζητά από καθημερινές γυναίκες, με τις οποίες μπορεί να ταυτιστεί το κοινό, να την εκπροσωπήσουν. Πιστεύω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό και τελείως πρωτοποριακό».