H Kristen Stewart ενσαρκώνει το άρωμα του οίκου Balenciaga

H Kristen Stewart ενσαρκώνει το άρωμα του οίκου Balenciaga

Γήινη και ενθουσιώδης η Kristen θα είναι από εδώ και στο εξής η μούσα του οίκου Balenciaga.

Η μούσα για το νέο άρωμα του οίκου Balenciaga, που θα λανσαριστεί στην αγορά το φθινόπωρο του 2012 είναι η Kristen Stewart που διαδέχεται τη Charlotte Gainsbourg, τη μούσα του αρώματος Balenciaga Paris από το 2010, του πρώτου αρώματος του οίκου.

Ο Nicolas Ghesquière, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Balenciaga, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την Kristen Stewart, η οποία έχει αιχμαλώτισε την προσοχή του κοινού μέσα από τις ερμηνείες της, με αποκορύφωμα το ρόλο της ως Bella Swan στην ταινία Twilight. «Η Kristen Stewart ενσαρκώνει τη μοντέρνα διάθεση του νέου αρώματος του οίκου Balenciaga, μέσα από την μοναδική της ευαισθησία και εξυπνάδα. Από την αρχική της εμφάνιση στην τανία 'Panic Room' μέχρι την ανεξάρτητη επιλογή της για το φιλμ 'Welcome to the Rileys', διαφαινόταν ο προοδευτικός της χαρακτήρας. Το 2006 την κάλεσα να συμμετάσχει σε μια φωτογράφηση με τον Bruce Weber. Από τότε επιθυμούσα να διευρύνουμε τη συνεργασία μας, γνωρίζοντας ότι εκφράζει το ριζοσπαστικό πνεύμα του οίκου Balenciaga» δήλωσε ο Nicolas Ghesquière.

Η Isabelle Guichot, CEO του οίκου Balenciaga δήλωσε «Η Kristen Stewart αποτελεί την τέλεια επιλογή, μια που ενσαρκώνει το μοναδικό όραμα του Nicolas Ghesquière για το νέο, δεύτερο κεφάλαιο στην αρωματική ιστορία του οίκου».

Η ίδια η Kristen Stewart είπε: «Λατρεύω τα ρούχα του οίκου Balenciaga γιατί είναι απίστευτα τολμηρά και δυναμικά, αλλά και θηλυκά και σέξι. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη συνεργασία μας επιτρέπει μια πραγματική, δημιουργική ελευθερία. Αισθάνομαι ευλογημένη και πολύ υπερήφανη που είμαι το πρόσωπο αυτού του νέου αρώματος».

«Η επιλογή της Kristen Stewart ως το πρόσωπο του νέου αρώματος ήταν αδιαμφισβήτητη. Διαθέτει μια μοναδική αίσθηση του στυλ, είναι αυθεντική και κομψή με τον τρόπο που συνδυάζει τα στοιχεία της μόδας. Η μοντέρνα εμφάνισή της μαζί με τη φυσικά επαναστατική της διάθεση ταιριάζουν απόλυτα με το πνεύμα του οίκου Balenciaga», είπε η Catherine Walsh, SVP American Fragrances, Coty Prestige, a division of Coty Inc.