Θέλεις να αποκτήσεις αυτές τις βλεφαρίδες; Δες τον πιο απλό τρόπο!

Θέλεις να αποκτήσεις αυτές τις βλεφαρίδες; Δες τον πιο απλό τρόπο!

Και μια νέα μάσκαρα που όταν την δοκιμάσεις, δεν θα την αποχωριστείς ποτέ! 

Punk look στις βλεφαρίδες: μπορεί να σου ακούγεται "κάπως" αλλά μόλις δείς το αποτέλεσμα που δίνει η νέα μάσκαρα της L'Oréal Paris θα αλλάξεις γνώμη στο δευτερόλεπτο!

Η Miss Manga Punky, είναι μια διαφορετική μάσκαρα, πολύ προχωρημένη, που δημιουργεί τολμηρά punk looks στις βλεφαρίδες, χαρίζοντας ένα αποτέλεσμα που κυριολεκτικά "μαγνητίζει" το βλέμμα!

MASCARA PUNKY ed64b

Το ειδικό βουρτσάκι της, 360°, έχει κωνικό σχήμα για να πιάνει κάθε βλεφαρίδα, από την άκρη ως την ρίζα, αλλά και μεγάλα διαστήματα ανάμεσα στις τρίχες του ώστε να αφήνει μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος. Επιπλέον, οι τρίχες του είναι έτσι μελετημένες ώστε καθώς γλιστράνε πάνω στις βλεφαρίδες να δημιουργούν "τουφάκια". Η νέα φόρμουλα που επεξεργάστηκαν οι ερευνητές της L'Oreal επιτρέπει τη δημιουργία απίστευτα στυλιζαρισμένων βλεφαρίδων και δίνει εκρηκτικό όγκο σε όλο το μήκος της βλεφαρίδας!

Η εφαρμογή της Miss Manga Punky είναι απλή: Πρώτα απλώνεις το χρώμα, κρατώντας οριζόντια τη μάσκαρα και απλώνοντας μια γενναία ποσότητα προϊόντος κυρίως στη βάση των βλεφαρίδων και προεκτείνοντας το προϊόν μέχρι την άκρη τους. Στη συνέχεια,κάνεις styling στη βλεφαρίδες με το ειδικό βουρτσάκι, κρατώντας το κάθετα και στριφογυρνώντας την κορυφή του, ώστε να κολλήσουν μεταξύ τους οι βλεφαρίδες σου, δημιουργώντας αυτό το "αιχμηρό" αποτέλεσμα- get punky!