Ευγενία X iNOA: Τα σκούρα χρώματα, οι extreme αλλαγές και η σημασία της λάμψης!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ευγενία X iNOA: Τα σκούρα χρώματα, οι extreme αλλαγές και η σημασία της λάμψης!

Η Ευγενία Σαμαρά αφέθηκε στα χέρια του Νικόλα Βιλλιώτη και στην περιποίηση της L’ Oréal Professionnel και μας αποκάλυψε αν θα έκανε extreme αλλαγές στα μαλλιά της ή… όχι.

Η Ευγενία Σαμαρά έχει μία σπάνια μεσογειακή ομορφιά, επομένως, τα σκούρα χρώματα είναι εκείνα που της ταιριάζουν περισσότερο. Επισκέπτεται συχνά τον Νικόλα Βιλλιώτη για ανανέωση της ρίζας, κάλυψη των λευκών και γενικότερο φρεσκάρισμα του χρώματός της και γι’ αυτό έχει πολλά να πει για την iNOA, την βαφή που κατέληξε να αγαπά σχεδόν όσο και τον Νικόλα…

H Ευγενία αγαπά και το χρώμα της όμως γι’ αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε αν θα έκανε κάποια extreme αλλαγή! Δες όσα είπε στο παρακάτω video και συνέχισε να διαβάζεις…

Η Ευγενία δεν έχει κάνει, ούτε και θα κάνει, σημαντικές αλλαγές στα μαλλιά της. Είναι συνεπώς πολύ σημαντικό να βρει ακριβώς το χρώμα της και αυτό έκανε με τη βοήθεια του Νικόλα Βιλλιώτη. Μέσα από το πλούσιο χρωματολόγιο της iNOA βρήκε τη δική της απόχρωση και ομολογεί ότι είναι σχεδόν ίδια με το φυσικό της αλλά… πολύ πιο λαμπερή. Όσο για το τι έχει να πει ο Νικόλας για όλα αυτά… Ο Νικόλας αγαπά τη μεσογειακή ομορφιά και νιώθει πιο ελεύθερος να δημιουργήσει χάρη στην iNOA.

nicolasvill_1688225935_3137388997835717955_193475638.jpg

Έχουμε λοιπόν μία βαφή χωρίς αμμωνία, άοσμη που προσφέρει απόλυτη κάλυψη στα λευκά και εκτυφλωτική λάμψη. Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι η iNOA είναι μία βαφή που, πρώτα από όλα, περιποιείται τα μαλλιά και οι αποδείξεις είναι ορατές άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα, ανάμεσα σε κάθε εφαρμογή στο κομμωτήριο.

1.png

Η iNOA βλέπεις είναι η βαφή που αντικατέστησε το νερό με περιποιητικό έλαιο έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση χρώματος, αλλά ταυτόχρονα ευελιξία στον επαγγελματία. Είναι το απόλυτο win και για τους δύο και για να αφεθείς στη μαγεία της, δεν έχεις παρά να συζητήσεις με τον κομμωτή σου και να βρείτε μαζί την απόχρωση iNOA που σου ταιριάζει.