Η πιο τρυφερή καληνύχτα με ένα παραμύθι!

Βιβή Αγγελάκη
Η πιο τρυφερή καληνύχτα με ένα παραμύθι!

Για εσένα και το παιδί σου

Ενα όμορφο παραμύθι, μια γλυκιά καληνύχτα και μια τρυφερή αγκαλιά είναι αυτά που μπορούν να σε κάνουν να ξεχάσεις ακόμη και τη δύσκολη μέρα που είχες. Είναι αυτά, που από μικρό παιδί θυμόσουν να σε ηρεμούν λίγο πριν πέσεις για ύπνο και σίγουρα είναι αυτά τα που θα κάνουν και το παιδί σου να αισθανθεί το ίδιο όμορφα.


Οι μαγικές ιστορίες από τη NIVEA έρχονται να κάνουν αυτές τις στιγμές πιο δημιουργικές, μιας και εκτός από την εικονογράφηση, μας μεταφέρουν μέσα στο παραμύθι με τη φανταστική μουσική αλλά και το διδακτικό μήνυμα στο τέλος. Ιστορίες που εμπνέονται από τις βασικές αξίες της NIVEA, Απλότητα – Φροντίδα – Θάρρος – Εμπιστοσύνη – Οικογένεια και δημιουργούν μία σειρά από απολαυστικά παραμύθια για την ώρα του ύπνου. Κάθε ιστορία περιέχει αρκετές δόσεις γέλιου, ενώ παράλληλα μεταδίδει μηνύματα αισιοδοξίας και θετικής στάσης απέναντι στη ζωή.


Η Mia, που νοιάζεται πάντα για τους φίλους και την οικογένειά της, ο Leo, ο περίεργος εξερευνητής και μεγάλος αδελφός της Mia, η μικρή αλλά πονηρή νεράιδα και ο μικρός Κούνελος, ο καλύτερος και πιο πιστός φίλος του Leo είναι οι πρωταγωνιστές των παραμυθιών που θα βρούμε στη σελίδα NIVEA Tales (www.nivea.gr/experience/tales) και θα μας βάλουν, για λίγο τουλάχιστον, σε μπελάδες με τις περιπέτειές τους...


Εκτός, όμως από τις μαγικές ιστορίες, στη σελίδα της NIVEA, μπορούμε να βρούμε παιχνίδια ακόμη και ζωγραφιές που θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να αγαπήσουν περισσότερο τους πρωταγωνιστές!


Διάβασε, νανούρισε, μοίρασε, νιώσε, απόλαυσε...Γιάτρεψε! Έτσι... μαγικά!