Nivea Protect & Care: Μια χειρονομία φροντίδας και αγάπης

Βιβή Αγγελάκη
Nivea Protect & Care: Μια χειρονομία φροντίδας και αγάπης

Μια από τις πρώτες μου αναμνήσεις σαν παιδί είναι... η γιαγιά μου. Την θυμάμαι καθισμένη στο κρεβάτι της κρατώντας ένα μπλε κουτί. Ένα μπλε κουτί που άνοιγε κάνοντας «ποπ» και από μέσα του ξεχείλιζε μια μυρωδιά τόσο γνώριμη που σχεδόν έμοιαζε με χάδι. Θυμάμαι την υφή της κρέμας στα χέρια μου, θυμάμαι την γιαγιά μου να γελάει και περισσότερο από όλα θυμάμαι το άρωμα να με συντροφεύει μέχρι που έπεφτα για ύπνο.

Ασφαλώς η κρέμα ήταν η NIVEA, με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα του μεταλλικού κουτιού της και την θρυλική πλέον μυρωδιά της. Είναι η κρέμα που γέμιζε άρωμα τα παιδικά μου χρόνια και ανυπομονούσα να έρθει η μέρα που κι εγώ –σαν μεγάλη- θα την χρησιμοποιώ. Η μέρα αυτή ήρθε, η NIVEA έγινε καθημερινή μου συνήθεια και κάθε «ποπ» του κουτιού της ξεχειλίζει πλέον αναμνήσεις. Βλέπεις, η NIVEA δεν είναι απλά μια κρέμα, είναι ένα «χάδι» με μεταξένια υφή, κρύβει μέσα της όλη την τρυφερότητα και την ξεγνοιασιά των παιδικών μας χρόνων, είναι μια χειρονομία φροντίδας και αγάπης.

NIVEA Creme 951x710 403bc

Όλη αυτή η καλοσύνη της NIVEA ωστόσο ήταν κρυμμένη αποκλειστικά και μόνο στο μεταλλικό μπλε κουτί- μέχρι που έγινε αφρόλουτρο...και μετά σειρά περιποίησης προσώπου...και σήμερα αποσμητικό! Ναι, όλη η μυρωδιά και η μεταξένια φροντίδα της NIVEA πλέον είναι διαθέσιμη και σε μορφή αποσμητικού, ένα αποσμητικό που δεν προστατεύει απλά αλλά τυλίγει μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματός σου σαν απαλό χάδι. Το νέο NIVEA Protect & Care είναι το πιο περιποιητικό αποσμητικό που έβαλες ποτέ γιατί περιέχει πολύτιμα συστατικά της κρέμας NIVEA αλλά και όλη την τεχνογνωσία του brand στο αποσμητικό. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να έχεις 48ωρη προστασία και να μυρίζεις... αγάπη/χάδι/φροντίδα/αγκαλιά/ανεμελιά... ό, τι μυρίζει δηλαδή η NIVEA!

main2 d2210

Αν με ρωτάς, αυτό το καλοκαίρι θα αντικαταστήσω ακόμη και το άρωμά μου με το NIVEA Protect & Care γιατί πολύ απλά δεν θέλω να μυρίζω τίποτε άλλο! Εσύ το δοκίμασες;