NIVEA: 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποσμητικών

Βιβή Αγγελάκη
NIVEA: 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποσμητικών

H NIVEΑ, για περισσότερο από 100 χρόνια φροντίζει την επιδερμίδα μας. Το μπλε κουτί είναι αδιαμφισβήτητα συνυφασμένο με την περιποίηση, το άρωμα της κλασικής NIVEA είναι η ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων και δεν υπάρχει σπίτι στο οποίο να μην έχει... τρυπώσει το αγαπημένο brand. Η NIVEA όμως δεν φροντίζει απλά για την επιδερμίδα μας, φροντίζει για όλο μας το σώμα... ακόμα και για ευαίσθητα σημεία που δεν προσέχουμε.

‘Ετσι, το 1991 η NIVEA έφερε μία ακόμα επανάσταση. Λάνσαρε μια σειρά περιποίησης με σκοπό να φροντίσει το πιο «παραμελημένο» ίσως σημείο του σώματος: τις μασχάλες. Οι μασχάλες μας είναι πολύ πιο ευαίσθητες από ότι μπορεί να νομίζεις. Είναι εκτεθειμένες σε βακτήρια, υφίστανται ταλαιπωρία (ξύρισμα) η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμούς. Όλα αυτά είχαν στο μυαλό τους οι ερευνητές της NIVEA όταν δημιούργησαν το πρώτο NIVEA αποσμητικό. Ήθελαν να κάνουν πολλά περισσότερα από το να προσφέρουν απλά μια αποσμητική προστασία. Επιδίωξή τους ήταν να δημιουργήσουν κάτι που δεν υπήρχε στην αγορά: ένα προϊόν που περιποιείται την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης.

Το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο αποσμητικό NIVEA σε μορφή roll-on, stick και spray που δεν περιείχε αλκοόλ και ήταν εμπλουτισμένο με έλαιο αβοκάντο ώστε να προσφέρει ταυτόχρονα 24ωρη προστασία αλλά ΚΑΙ φροντίδα. Έγινε ανάρπαστο αμέσως μόλις εμφανίστηκε δείχνοντας ξεκάθαρα πως ήταν αυτό ακριβώς που είχε ανάγκη το καταναλωτικό κοινό. Έκτοτε, η γκάμα των αποσμητικών μεγάλωσε όμως η περιποιητική φόρμουλα NIVEA παρέμεινε ίδια και φέτος «παντρεύτηκε» με ένα... θρυλικό προϊόν.

Σήμερα, λοιπόν, καλωσορίζουμε ένα αποσμητικό-σταθμό για την NIVEA. Ο λόγος για το νέο NIVEA Protect&Care που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην προστασία και την περιποίηση. Είναι το αποσμητικό που περιέχει πολύτιμα συστατικά της κρέμας NIVEA αλλά ΚΑΙ το θρυλικό της άρωμα.

main2 e7e4d

Μια μοναδική φόρμουλα που μοιάζει με απαλό χάδι προς την επιδερμίδα, την προστατεύει και την περιποιείται σε βάθος ενώ παράλληλα προσφέρει 48ωρη προστασία. Το νέο NIVEA Protect&Care έχει όλα όσα μπορεί να ζητάς από το αποσμητικό σου και ακόμα περισσότερα. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις...