Σταμάτα ό, τι κάνεις: Υπάρχει ένα «μαγικό ραβδί» για την επιδερμίδα

Ερμιόνη Σαρρή
Σταμάτα ό, τι κάνεις: Υπάρχει ένα «μαγικό ραβδί» για την επιδερμίδα

Είναι ο πιο τέλειος συνδυασμός προϊόντων για άμεση διαφορά στην όψη σου...

«Φαίνεσαι κουρασμένη»... αυτό είναι ίσως το χειρότερο σχόλιο που μπορεί να μου κάνει κανείς άσχετα με το αν είμαι ή όχι κουρασμένη. Είναι βλέπεις ένας πιο κομψός τρόπος για να μου πει «Πως είσαι έτσι σήμερα» και για να φτάσει σε σημείο να μου το πει σημαίνει πως όντως, είμαι πολύ χάλια.

Προσπαθώ να ξεκουράζομαι, προσπαθώ να κοιμάμαι καλά, προσπαθώ πολλά και φροντίζω το δέρμα μου. Βάζω το κονσίλερ και το ρουζ μου. Υπάρχουν όμως κάποιες ημέρες που στο πρόσωπό μου είναι ζωγραφισμένη η κούραση... και λέω κούραση γιατί έχω ξεπεράσει την ηλικία της κραιπάλης. Είναι ζωγραφισμένη ακόμα κι αν έχω αποκοιμηθεί βλέποντας σειρές από τις 10! Δεν ξέρω τι φταίει και δεν θα το συζητήσω. Θα σου πω όμως πως ανακάλυψα έναν Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ συνδυασμό προϊόντων που ως δια μαγείας κάνει το πρόσωπό μου να μοιάζει σαν να είχα πέσει σε λήθαργο για μια εβδομάδα ή να γύρισα από διακοπές σε ησυχαστήριο για Yoga.

Αφού πειραματίστηκα με κρύο νερό στο πρόσωπο (να μην σου εξηγήσω τα νεύρα), με παγωμένα κουτάλια (επικίνδυνο), με κρέμες-κρέμες-κρέμες και κρέμες έφτασε στα χέρια μου η μάσκα Instant Beauty Booster. Δεν έπεσε από τον ουρανό, την ανακάλυψα στην γκάμα των προϊόντων Beatific που λατρεύω. Η περιγραφή της έλεγε: Άκρως ενυδατική μάσκα προσώπου η οποία προσφέρει άμεση τόνωση ομορφιάς περιορίζοντας τα ορατά σημάδια κούρασης και χαρίζοντας στην στιγμή λάμψη και σύσφιξη. Με κέρδισε εννοείται αμέσως, την έβαλα στο νεσεσέρ μου και περίμενα την επόμενη ημέρα! Την φόρεσα σύμφωνα με τις οδηγίες και ΔΕΝ την ξέβγαλα (ναι, ναι δεν ξεβγάζεται). Συνέχισα με τα αντιηλιακά και τα λοιπά προϊόντα μου και δεν υπερβάλλω... η διαφορά ήταν τεράστια.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας είδα τον εξολοθρευτή της αυτοπεποίθησης κάθε γυναίκας: την γειτόνισσα. «Τι έκανες; Ομόρφυνες» μου είπε και δεν πίστευα στα αυτιά μου, πρέπει στ’ αλήθεια να δείχνω διαφορετική γιατί η εν λόγω κυρία δεν έχει να πει καλή κουβέντα για κανέναν. Η μάσκα Instant Beauty Booster είχε περάσει το δυσκολότερο τεστ αλλά δεν είχε τελειώσει η μαγεία...

Βλέπεις, την Instant Beauty Booster μάσκα την φοράς, δεν την ξεβγάζεις και βάζεις από πάνω τα προϊόντα ενυδάτωσης που χρησιμοποιείς. Εγώ είχα βάλει έναν ορό και ένα αντιηλιακό... τι θα γινόταν όμως αν την συνδύαζα με ένα άλλο προϊόν Beatific σκέφτηκα. Μπήκα στο e-shop και ξεκίνησα την αναζήτηση του τέλειου ορού (χρησιμοποιώ ήδη το αντιηλιακό SunGuard της Beatific) για μετά την Instant Beauty Booster. Κατέληξα στον ορό Youth Elixir... τον ορό της νεότητας δηλαδή. Η περιγραφή του έλεγε: Ορός υψηλής αποτελεσματικότητας για σύσφιξη και ανόρθωση, προσφέρει άμεση τόνωση αποκαθιστώντας την πυκνότητα του προσώπου. Sold!

Instant beauty booster E 84642

Το επόμενο πρωί και μετά από έναν ολονύκτιο μαραθώνιο δουλειάς ξύπνησα νιώθοντας και δείχνοντας πτώμα. Τέλεια! Θα τέσταρα την μαγική μάσκα και τον νέο μου ορό. Φόρεσα την Instant Beauty Booster και συνέχισα με τον Youth Elixir. Όσο εκείνα έκαναν τα μαγικά τους ντύθηκα και... όταν πήγα να βαφτώ ήμουν ήδη διαφορετική. Όχι, δεν ένιωθα διαφορετική, ήμουν όντως πιο ξεκούραστη. Σαν να ξανατρύπωσα στο κρεβάτι μου και να ξύπνησα μετά από 8 ώρες.

Youth elixir E cd245

Φόρεσα το αντιηλιακό μου και ξεκίνησα. Δεν συνάντησα την γειτόνισσα αλλά πολλούς συναδέλφους, παλιούς γνωστούς (είχα εξωτερικά ραντεβού) και άλλους. Όλοι μου είπαν «Κάτι έχεις κάνει» και αυτό σήμαινε πως ο συνδυασμός ήταν επιτυχημένος. Όχι, όχι, ήταν τέλειος! Η μάσκα Instant Beauty Booster σε συνδυασμό με το Youth Elixir δημιουργούν ένα «μαγικό» ραβδί που μεταμορφώνει την όψη μου και για αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από το νεσεσέρ μου!