Για το παρόν και για το μέλλον

Για το παρόν και για το μέλλον

Κάντε κάτι βασικό με το Future Solution LX Ultimate Regenerating Serum για την καλύτερη επιδερμίδα που είχατε ποτέ.

Ένας κορυφαίος αντιγηραντικός ορός, το Future Solution LX Ultimate Regenerating Serum, περιέχει υψηλή συγκέντρωση του αποκλειστικού συστατικού Skingenecell 1P της Shiseido, το οποίο έχει ενσωματωθεί σε μικροκάψουλες μέσω της Τεχνολογίας Condensed Capsule, για να συμβάλλει στην επιτάχυνση των αντιγηραντικών οφελών. Καταφέρνει να προάγει τη βέλτιστη κατάσταση της επιδερμίδας, και την κάνει απίστευτα ανθεκτική στη γήρανση.

Πέρα από το Skingenecell 1P, φυσικά συστατικά όπως το εκχύλισμα ιαπωνικού πράσινου τσαγιού Uji συμβάλλουν στην πρόληψη των κυτταρικών βλαβών που προκαλεί η οξείδωση και οδηγούν σε σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας. Βελτιώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης, όπως την έλλειψη σφριγηλότητας, τις ρυτίδες, τη θαμπή όψη και τους ορατούς πόρους.

Επίσης, επαναφέρει άμεσα τον τόνο της επιδερμίδας, χαρίζοντας αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα, χάρη στο Soft Glow που περιέχει, με τεχνολογία photo-luminous. Τέλος, την ενδυναμώνει, προστατεύοντάς την από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και τελικά η επιδερμίδα γίνεται αισθητά πιο πυκνή, πιο ανθεκτική και πιο λαμπερή.