Στόχος: 1 νούμερο μικρότερο!

Στόχος: 1 νούμερο μικρότερο!

Πώς θα τον επιτύχετε; Με την επαναστατική Βερμούδα Αδυνατίσματος Garnier Bodytonic

Μια διαφορετική, πρωτοποριακή προσέγγιση στο καυτό θέμα "κυτταρίτιδα" έφερε φέτος η Garnier με ένα προϊόν που φοριέται, αλλά όχι με τον κλασικό τρόπο ενός καλλυντικού.

Ο λόγος για την Garnier Bodytonic Βερμούδα Αδυνατίσματος την οποία δημιούργησε σε συνεργασία με την εταιρεία Lytesslab, τον ειδικό του «έξυπνου» υφάσματος με καλλυντικές ιδιότητες. Η καινοτομία της συγκεκριμένης βερμούδας είναι πως στο εσωτερικό του υφάσματός της διαθέτει Κρέμα Αδυνατίσματος σε μικροκάψουλες, μια φόρμουλα εμπλουτισμένη με αποσυσσωρευτική καφεΐνη, γνωστή για την καύση του λίπους. Έτσι, με κάθε κίνηση, η τριβή του υφάσματος στην επιδερμίδα επιτρέπει την απελευθέρωση των ενεργών συστατικών της κρέμας προς τις στοχευμένες περιοχές. Επιπλέον, το έξυπνο ύφασμά της διαθέτει διπλή κυψελοειδή ύφανση που ενεργοποιείται με κάθε κίνηση κάνοντας οριζόντιο και κάθετο μασάζ, που ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία των κυττάρων και βοηθά στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Με αυτό τον τρόπο δρα στοχευμένα σε Κοιλιά – Μηρούς –Γλουτούς προσφέροντας τριπλή αποτελεσματικότητα: αδυνάτισμα, καταπολέμιση της κυτταρίτιδας και σμίλευση της σιλουέτας.

Η Βερμούδα Αδυνατίσματος Garnier Bodytonic διατίθεται σε δύο μεγέθη: S-M: 36-40 και L-XL: 42-46, μπορείτε να τη φοράτε κατά τη διάρκεια της ημέρας (εφαρμόζει τέλεια και δεν διαγράφεται ακόμα και κάτω από το πιο εφαρμοστό ρούχο) αλλά και της νύχτας ενώ έχει εγγυημένη αποτελεσματικότητα για μέχρι και 30 πλύσεις.