Η ζωή είναι ωραία - και αιθέρια!

Η ζωή είναι ωραία - και αιθέρια!

Το La vie est Belle της Lancôme έρχεται σε μια υπέροχη, αέρινη εκδοχή

Περισσότερα από 20 χρόνια μετά το Tresor, η Lancôme έφερε ένα άρωμα αποφασισμένο να αφήει το στίγμα του. Πράγματι, το La vie est Belle κατέκτησε από την πρώτη στιγμή τη καρδιά των γυναικών, ταυτίστηκαν μαζί του και το έβαλαν στη λίστα με τα αγαπημένα τους.

Αυτή τη σεζόν, για να γιορτάσει την επέτειο αυτού του σημαντικού λανσαρίσματος, η Lancôme δημιουργεί το La vie est belle L'Eau de Parfum Légère, μια πιο διάφανη ερμηνεία του αρχικού αρώματος, ένα απαλό πέπλο που είναι κι αυτό γεμάτο ελευθερία και λαχταριστές νότες.

Ακριβώς όπως ο προκάτοχός του, το La vie est belle L'Eau de Parfum Légère αποτελεί καρπό της μοναδικής αριστοτεχνίας της Lancôme στην αρωματοποιία, χάρη στη μοναδική του συγκέντρωση σε φυσικά συστατικά: απόλυτα αιθέρια έλαια γιασεμιού Sambac και άνθους πορτοκαλιάς, αγνό αιθέριο έλαιο πατσουλί και, το κυριότερο, ένα από τα σπανιότερα και πολυτιμότερα συστατικά στον κόσμο: συμπύκνωμα ίριδας Pallida. Γνωστό ως Γαλάζιος Χρυσός της αρωματοποιίας, αυτό το αριστοκρατικό συστατικό αποκαλύπτει όλη τη νεωτερικότητά του στην καρδιά μιας εκλεκτής συμφωνίας που συνδυάζει white musks, κόκκους tonka, βανίλια και πραλίνα.

Το μπουκάλι συνεχίζει να ειναι το αποτύπωμα ενος χαμόγελου σε ένα τετράγωνο γυαλί- το φωτεινό αισιόδοξο μήνυμα του αρώματος δηλαδή- μόνο που στο La vie est belle L'Eau de Parfum Légère ο χυμός είναι πιο ανοιχτόχρωμος ενώ μια γκρι περλέ κορδέλα από οργάντζα τυλίγετια γύρω από το λαιμό του , αποτίνοντας φόρο τιμής στην αιθέρια διαφάνεια του αρώματος.