Το άρωμα του πριγκιπικού γάμου

Το άρωμα του πριγκιπικού γάμου

Το άρωμα της γαρδένιας ταιριάζει στο γάμο και η Kate το ήξερε.

Πολλά ακούστηκαν για το άρωμα της Kate Middleton πριν το γάμο. Μετά το γάμο, όμως, η αλήθεια έλαμψε και έφερε στο φως το White Gardenia Petals της Illuminum.


Ο Michael Boadi, είναι ο άνθρωπος πίσω από τη βρετανική σειρά. Είναι celebrity hair stylist και λάνσαρε την πρώτη σειρά αρωμάτων του με 35 αρώματα εκ των οποίων τρία αγόρασε η Michelle Obama το 2009.


Η Illuminum λανσαρίστηκε το 2010, και ουσιαστικά είναι μία σειρά απλών αρωμάτων που περιέχουν οκτώ συστατικά μόνο το καθένα. Κι αν δεν σας φαίνονται λίγα, σκεφτείτε ότι υπάρχουν αρώματα που περιέχουν μέχρι και πεντακόσια συστατικά. «Η Illuminum είναι για αυτές τις μέρες που έχεις διάθεση για κάτι εξαίσια απλό και στιλάτο».


Ο Michael Boadi έχει δουλέψει με τον Mario Testino, που ήταν ο φωτογράφος του πριγκιπικού ζεύγους, κι έτσι εξηγείται η «ανακάλυψη» της Illuminum από την Kate.


Το ίδιο το άρωμα έχει κάποιες νότες καρύδας που φέρνουν στο νου παραλίες και στην καρδιά του κρύβει νότες από μιγκέ, ylang ylang και γιασεμί.


Από τη στιγμή που ακούστηκε ότι το White Gardenia Petals, ήταν το άρωμα της Kate στο γάμο, το άρωμα εξαντλήθηκε στην Αγγλία. «Η ανταπόκριση από όλον τον κόσμο ήταν μοναδική» είπε ο Michael Donovan της Illuminum «είχαμε παραγγελίες από παντού, αλλά οι περισσότερες ήταν από την Αμερική». Μπορείτε να βρείτε στο e-bay ή να το παραγγείλετε και να περιμένετε. Υπάρχει, βέβαια, και η εναλλακτική να ανακαλύψετε κάποια άλλα αρώματα που έχουν τη γαρδένια σαν βασικό τους συστατικό.