Friday makeup tip: Πώς θα πετύχεις το ανοιξιάτικο «berry girl makeup» που κάνει θραύση στο TikTok

Ευαγγελία Αλπίδου
Friday makeup tip: Πώς θα πετύχεις το ανοιξιάτικο «berry girl makeup» που κάνει θραύση στο TikTok

Το μακιγιάζ της άνοιξης είναι εμπνευσμένο από το χρώμα που έχει το ζουμερό βατόμουρο. 

Το berry girl makeup είναι το trend που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στα social media. Οι beauty lovers του TikTok δημιουργούν καθημερινά αξιολάτρευτα hacks με τα οποία μας δείχνουν εύκολα tips για το πώς θα πετύχουμε μόνες μας το πιο hot ανοιξιάτικο μακιγιάζ της σεζόν.

4 bronzer και 4 tips για τέλεια sunkissed επιδερμίδα

Το μακιγιάζ που κάνει τα ζυγωματικά να μοιάζουν με βατόμουρα

Το berry makeup είναι εμπνευσμένο από το χρώμα που έχει το ζουμερό βατόμουρο. Αυτή η γλυκιά ροζ-μωβ απόχρωση αποτυπώνεται στα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη και δημιουργεί ένα απαλό και fresh μακιγιάζ που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας κολακεύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Τα ροδαλά ζυγωματικά μοιάζουν πλέον με λαχταρισμά σμέουρα, ενώ τα μεθυστικά λιλά smokey eyes και τα glossy χείλη χαρίζουν μία νεανική όψη στην επιδερμίδα και ένα ξεκούραστο βλέμμα.

berry-makeup2.png

@patrickta

6 mascara φρυδιών που θα γεμίσουν φυσικά τα κενά που έχουν

Μία με δύο πινελιές είναι αρκετές για να φωτίσουν και να δώσουν το κάτι παραπάνω στο μακιγιάζ. Ωστόσο, σε περίπτωση που θες ένα πιο επιβλητικό βλέμμα, μπορείς να εφαρμόσεις ένα wing eyeliner ή να δημιουργήσεις ένα απαλό smokey eye look με ροζ, κόκκινες και μωβ αποχρώσεις και... είσαι έτοιμη!

Το ανοιξιάτικο μακιγιάζ δεν θέλει υπερβολές! Το «κλειδί» βρίσκεται στις καθαρές βάσεις και σε απαλά παστέλ χρώματα που κάνουν το δέρμα να φαίνεται ότι σφύζει από ζωντάνια και υγεία. Το παρακάτω TikTok βίντεο θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις ένα-ένα τα steps για να πετύχεις το viral «berry girl makeup». Ρίξε μία ματιά:

Για αρχή, επιστράτευσε όλα τα καλλυντικά που έχεις σε ροζ, μωβ και κόκκινες αποχρώσεις. Αφού δώσεις σχήμα στα φρύδια σου και δημιουργήσεις μία natural, ελαφριά βάση, με ένα cherry κραγιόν χάρισε χρώμα στα ζυγωματικά, τα μάτια και τα χείλη. Με ταμποναριστές κινήσεις άπλωσε το προϊόν και εστίασε περισσότερο στα μάτια προσθέτοντας μία καφέ σκιά δίνοντας extra βάθος στο βλέμμα. Αν θες ένα πιο έντονο eye look, δημιούργησε ένα wing-liner eye look, λίγη mascara και... έτοιμη!

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα beauty items που θα σου προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα. Good luck!

8 primer για ματ μακιγιάζ όσο λιπαρή επιδερμίδα κι αν έχεις