Στεφανάκι στα μαλλιά: Πως να αντιγράψετε το celebrity χτένισμα της Marion Cotillard

Στεφανάκι στα μαλλιά: Πως να αντιγράψετε το celebrity χτένισμα της Marion Cotillard

Το χτένισμα της το αγαπάμε και το επικροτούμε, όπως και ότι άλλο έχει κάνει μέχρι σήμερα.

H Marion Cotillard έκανε μία εμφάνιση στην πρεμιέρα της καινούριας της ταινίας, The Contagion, που επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά τη φινέτσα, το καλό γούστο και το καθαρά προσωπικό της στυλ.

Το πιο χαρακτηριστικό της εμφάνισης αυτής ήταν το χτένισμα. Μία επιλογή από τα παλιά, από αθώες ηλικίες και άλλες εποχές και χώρες. Το στεφανάκι στα μαλλιά από τις δικές πλεξούδες ξεχώρισε.

Αυτό το χτένισμα έχει μία αθωότητα αλλά και μία μεγαλοπρέπεια ταυτόχρονα. Λέτε να είναι που θυμίζει στέμμα; Μπορεί. Είναι πάντως μία επιλογή που έρχεται και ξαναέρχεται στο προσκήνιο κατά καιρούς. Μπορεί να το έχουμε δει περισσότερο σε χαλαρά φεστιβάλ, σε μουσικά δρώμενα και λιγότερο σε επίσημες εμφανίσεις, αλλά μάλλον έφτασε και η δική του επίσημη στιγμή και ήταν πολύ πετυχημένη.

Κι αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο, κάνετε λάθος. Όσο εντυπωσιακό είναι, τόσο εύκολο είναι. Απλά χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση, πλέξτε τια κοτσίδες σας και γυρίστε τις προς τα επάνω βάζοντας τις άκρες τους τη μία μέσα στην άλλη, σαν να ξεκινάτε ένα φιόγκο, ώστε να δώσουν την αίσθηση της συνέχειας. Πιάστε τα με τσιμπιδάκια κρυφά από κάτω και είναι έτοιμο.

Το κατάλληλο μακιγιάζ για να το συνοδεύσετε είναι αυτό της Marion. Απλό, καθαρό πρόσωπο, μεγάλες βλεφαρίδες και απαλά φυσικά ροζ χείλη.