Τα μαλλιά φούσκωσαν στο fashion show του Βασίλη Ζούλια

Τα μαλλιά φούσκωσαν στο fashion show του Βασίλη Ζούλια

Όταν τα μαλλιά γίνονται τέχνη, τότε βρισκόμαστε στο fashion show του Βασίλη Ζούλια.

Συνεχίζοντας τον απολογισμό για αυτό το show όπου το στυλ απογειώνεται τόσο στα ρούχα, όσο και στο μακιγιάζ είναι ώρα να μιλήσουμε λίγο για τα μαλλιά. Δεν θα μπορούσαν οι κομμώσεις σε αυτήν την περίπτωση να ήταν απλές και απέριττες! Εδώ το απόλυτο στιλιζάρισμα μεσουρανεί και βασιλεύει.

Το «ύψος» είναι βασική αρχή. Πόντοι κερδίζονται καθώς τα μαλλιά φουσκώνουν και παραμένουν εκεί. Σε κάποιες περιπτώσεις ο όγκος τους είναι στην κορυφή και δημιουργεί όλους αυτούς τους εντυπωσιακούς κότσους που έρχονται από άλλες δεκαετίες και τους έχουν τιμήσει γυναίκες όπως η Audrey Hepburn και η Grace Kelly, αλλά και στη σύγχρονη πραγματικότητα, όπως πρόσφατα έκανε η Amy Winehouse. Αυτοί είναι φέτος τα πλέον υποψήφια χτενίσματα για το ρεβεγιόν. Ενιαίοι ή με πολλά επιμέρους σημεία, θυμίζουν πραγματικά έργα τέχνης, όπως ξέρει να κάνει ο hair stylist Στέφανος Βασιλάκης.

Αυτό, όμως δε σημαίνει ότι τα μαλλιά δεν μένουν και ελεύθερα κάτω. Απλά και σε αυτή την περίπτωση έχουν όγκο παντού, με έμφαση πάλι στην κορυφή και θυμίζουν χτενίσματα όπως το κλασικό της Marilyn ή κάποια φουσκωμένα, πομπέ καρέ που παρέπεμπαν στη Jackie και κάποια που είχαν έντονο το γύρισμα προς τα έξω στο τελείωμα των μαλλιών. Δείτε στιγμές από την προετοιμασία και απολαύστε το αποτέλεσμα.