Τα εορταστικά χρώματα των νυχιών

Τα εορταστικά χρώματα των νυχιών

Κόκκινα, μπορντό, χρυσά, μαύρα ή ροζ. Διαλέξτε όποιο σας ταιριάζει.

Τα νύχια σε όλες τις εμφανίσεις σας πρέπει να είναι περιποιημένα αλλά όχι απαραίτητα και βαμμένα. Στην περίοδο των γιορτών που οι εμφανίσεις πλέον γίνονται πιο επίσημες, πιο βαριές, πιο φωτεινές, τότε και τα νύχια θέλουν την ανάλογη εμφάνιση που θα υποστηρίξει το συνολικό look.

Αν σκέφτεστε ποιο χρώμα να επιλέξετε για να τα βάψετε, σας δίνουμε κάποιες ιδέες που έχουν υιοθετήσει και πολλές celebrity σε επίσημες εκδηλώσεις, που αποτελούν καλές επιλογές.

Φυσικά, υπάρχουν πάντα τα κόκκινα νύχια. Είναι κλασικά, αγαπημένα και αξεπέραστα ειδικά γα αυτές τις ημέρες, που το glamour μας επισκέπτεται ανεξαιρέτως. Η Victoria Beckham, η Amber Le Bon, η Olivia Palermo και φυσικά η Dita Von Teese το έχουν τιμήσει.

Οι πιο σκούρες μπορντό αποχρώσεις αλλά και οι μπορντό-μοβ όπως φορέθηκαν από τις Rochelle Wiseman και Heidi Klum, είναι εξίσου δυνατά χρώματα που ταιριάζουν όμορφα αν φοράτε δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους.

Βέβαια, τα χρυσά μεταλλικά χρώματα όπως της Audrina Patridge είναι στο πνεύμα της εποχής, τα σκούρα μαύρα ή μαύρα-πράσινα όπως αυτό της Laura Bailey είναι για όσες ακολουθούν τη μόδα κατά γράμμα ενώ τα κουφετί ροζ με σχέδια ή όχι όπως επέλεξαν οι Alexa Chung και Jessica, είναι υπέροχες αν αισθάνεστε παιδιά κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Αν δεν θέλετε να τραβάνε τα χέρια σας την προσοχή, τα nude χρώματα ή τα χρώματα του πάγου-γκρι ή ακόμη και τα διάφανα βερνίκια που τα δείχνουν απλά περιποιημένα είναι ότι πρέπει. Οι Elizabeth Olsen, Kate Moss, Sophia Vergara, Eva Longoria το έκαναν και τράβηξαν τα βλέμματα σε άλλα σημεία.