Η γνώση της αρχαιότητας στη σύγχρονη κοσμετολογία

Η γνώση της αρχαιότητας στη σύγχρονη κοσμετολογία

Η Fresh Line μας συστήνει την Botanical Hair Recipes.

Με τη μελέτη του Διοσκουρίδη και του Θεόφραστου, με την εξερεύνηση των αρχαίων και νεώτερων συνταγών της παραδοσιακής βοτανοθεραπείας, με τον ενθουσιασμό και τη λαχταρά για το τέλειο και το αποτελεσματικό, η Fresh Line ολοκλήρωσε τη σειρά Botanical Hair Recipes.

23 νέα προϊόντα χωρίς πετροχημικά, τοξικά συστατικά και άγρια επιφανειοδραστικά, χωρίς χρώματα και αλκοολούχα αρώματα παίρνουν τα ονόματα από τις παλιές 9 Μούσες της Fresh Line και είναι στη διάθεση σας για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας.

Οι συλλογές καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από τριχόπτωση και λιπαρότητα, έως ευαισθησία και αφυδάτωση και η κάθε φόρμουλα παράγεται με βοτανικά τσάγια -αντί νερού, εμπλουτίζεται με 10-12 δραστικά εκχυλίσματα και αιθέρια ελαία, βιταμίνες, κ.α.

Οι μορφές των προϊόντων μας ξαναγυρίζουν στην παράδοση. Έτσι το styling gel, αντικαθίσταται με το ρυθμιστικό και τονωτικό ξύδι, η σιλικόνη με βοτανικό serum ενυδάτωσης, το αντιπιτυριδικό προϊόν μαζικού εμπορίου με εξειδικευμένη λοσιόν με εκχυλίσματα σκόρδου, εχινάκιας και τεϊόδεντρου.

Και φυσικά όλα τα προϊόντα δοκιμάστηκαν in vivo και κέρδισαν άριστες βαθμολογίες για την αποτελεσματικότητα τους και την ασφαλή και προστατευτική σύσταση τους.