Ο μοναδικός κότσος της Audrey Tautou

Ο μοναδικός κότσος της Audrey Tautou

Ο κότσος αλλάζει σημείο στο κεφάλι της γλυκιάς Audrey και δίνει ξεχωριστό στυλ.

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που έχουν έμφυτη κομψότητα και στυλ. Η Audrey Tautou ανήκει αναμφισβήτητα σε αυτές. Θυμηθείτε το χαρακτηριστικό καρέ των μαλλιών της που μετά την ταινία Amelie έκανε πολλές γυναίκες να τη μιμηθούν. Όπως, επίσης, και το κόκκινο κραγιόν που μοιάζει να είναι ένα με τα χείλη της, αφού αποτελεί κλασικό της χαρακτηριστικό σε κάθε εμφάνιση της.

Μπορεί, λοιπόν, να έχει βρει το στυλ της – κάτι που πρέπει κάθε γυναίκα να κάνει, ώστε να αισθάνεται άνετα σε κάθε εμφάνιση της όπου κι αν βρίσκεται- αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν τολμάει να κάνει και διαφορετικές, πρωτότυπες εμφανίσεις.

Ο κότσος της πρόσφατα τράβηξε τα φλας των φωτπογράφων, καθώς δεν ήταν ένα συνηθισμένο updo. Όλα τα μαλλιά ήταν σηκωμένα επάνω αλλά όχι πολύ σφιχτά και κατέληγαν στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και λίγο στο πλάι, όπως περίπου θα φορούσε κάποια ένα μικρό στιλάτο καπέλο.

Τα μαλλιά δεν τυλίγονται όπως θα περίμενε κανείς γύρω τους, αλλά δημιουργούν ένα σχέδιo που θυμίζει φιόγκο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ παιχνιδιάρικο και σικάτο, ενώ όπως είναι φυσικό ολοκληρώνεται με τα όμορφα κόκκινα χείλη της.