Δείτε το μακιγιάζ της Mary Katrantzou και άλλων σχεδιαστών στο London Fashion Week

Δείτε το μακιγιάζ της Mary Katrantzou και άλλων σχεδιαστών στο London Fashion Week

Η MAC για μία ακόμη φορά βρέθηκε εκεί που δημιουργούνται οι τάσεις στο μακιγιάζ και παρουσίασε μοναδικά μακιγιάζ.

d
a
b
c

Mary Katrantzou

«Μοντέρνο, κομψό, με μία γραμμή στο μάτι που δημιουργεί ένα eyeliner δύο επιπέδων, πολύ αρχιτεκτονικό» από την make-up artist Val Garland. Στην επιδερμίδα χρησιμοποιήθηκε το Face & Body Foundation που απλώθηκε πάνω σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα για να δώσει ομοιόμορφο υφή και τόνο. Το Mineralize Concealer τοποθετήθηκε μόνο όπου ήταν απαραίτητο για να τελειοποιήσει το αποτέλεσμα.

Στα μάτια χρησιμοποιήθηκε αρχικά ένα μολύβι ματιών για να δημιουργήσει τον «οδηγό» που ακολουθήθηκε στη συνέχεια με το MAC Pro Black Creme Liner. Με το πινέλο 210 Precise Eyeliner Brush έγιναν οι λεπτομέρειες και το σχέδιο με λεπτές γραμμές για μία αεροδυναμική εμφάνιση. Στα χείλη, τέλος, το Lip Conditionre SPF 15, τα ενυδάτωσε και τους έδωσε ένα υγιές τελείωμα.

Meadham Kirchhoff

«Η εξαιρετική ομορφιά βρίσκει τη βάση της στα supermodel του '90, με ένα πολύχρωμο twist» σύμφωνα με τις δημιουργίες της make-up artist Florrie White.

Erdem

«Ένας φουτουριστικός 'πανομοιότυπος στρατός'... ρομποτικός, διακριτικός και ανδρόγυνος» σύμφωνα με τον make-up artist Andrew Gallimore.

Giles

«Τα κορίτσια δείχνουν 'καθαγιασμένα' λίγο 'άρρωστα', αλλά όμορφα» από την make-up artist Lucia Pieroni.