Η Victoria Beckham έκοψε τα μαλλιά της!

Η Victoria Beckham έκοψε τα μαλλιά της!

Το επόμενο it κούρεμα ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση του.

Η Victoria Beckham αποφάσισε να αλλάξει look και να ανανεωθεί. Δεν θα έκανε φυσικά κάποια αλλαγή στο στυλ και το ντύσιμο της! Οπότε, η αλλαγή της έρχεται από την κορυφή. Αλλάζει τα μαλλιά της και γυρνάει σε πιο κοντά κουρέματα, όπως μας είχε συνηθίσει κάποια χρόνια τώρα.

Έκοψε το μήκος των μαλλιών της και μαζί τους μάλλον άφησε πίσω της και όποιο βάρος, έφερναν τα μαλλιά της. Ανέβασε στο twitter φωτογραφία από τα κομμένα της μαλλιά, και δήλωσε ότι τα έκοψε. Η καινούρια της κουπ είναι ένα wavy bob και περιμένουμε να την δούμε άμεσα με το νέο look.

Η αλήθεια είναι ότι τα μακριά μαλλιά δεν την πήγαιναν και τόσο! Θυμηθείτε, την ουρά χαμηλά και στο πλάι, που είχε υιοθετήσει κάποιες φορές, την κούραση που άφηναν να φανεί στο πρόσωπο της όπως και το ελεύθερο με χωρίστρα στυλ που μάλλον έδειχνε τα χαρακτηριστικά της με μία καθοδική τάση.

Το κοντό καρέ, wavy ή ίσιο θα της πηγαίνει καλύτερα σίγουρα, γιατί αν μη τι άλλο αναδεικνύει τον μακρύ και λεπτό λαιμό της. Άλλωστε, είναι μία δοκιμασμένη συνταγή για την ίδια. Απομένει να δούμε την νέα προσέγγιση σε αυτό το κλασικό και μοντέρνο κούρεμα.