Μία ανανεωμένη Rihanna

Μία ανανεωμένη Rihanna

Επιτέλους η Rihanna ξανακάνει όμορφες εμφανίσεις.

Λίγες μέρες πριν η Rihanna μπορεί να είχε προκαλέσει κάποια σχόλια για τις σκούρες ρίζες των μαλλιών της που ήταν τόσο εμφανείς και για κάποιες εμφανίσεις της που δεν ήταν και οι πιο σικάτες και προσεγμένες.

Δεν χρειάστηκε, όμως, να περάσει καιρός για να κάνει και πάλι την παρουσία της αισθητή και να είναι αφοπλιστικά όμορφη. Αυτή τη φορά έχει διορθώσει το χρώμα των μαλλιών της που μοιάζει να είναι ακόμη πιο ανοιχτό ξανθό πια και είχε ένα χτένισμα που θύμιζε τη Barbie και ήταν απόλυτα θηλυκό με μπούκλες στο τελείωμα κι σέξι μακριές αφέλειες.

Ακόμη και σε μία πιο σπορ εκδοχή της νέας της εμφάνισης είναι εμφανής η διορθωμένη της κουπ. Εκτός από τα μαλλιά, το μακιγιάζ της και στις δύο περιπτώσεις δεν φαίνεται – αφού φοράει γυαλιά ηλίου, αλλά τα χείλη της αποτελούν μία δήλωση. Ένα ματ κόκκινο κραγιόν και ένα nude-ροζ lip gloss τα αναδεικνύουν.

Και τέλος, αυτό που είναι κοινό και στις δύο εμφανίσεις της και αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν της είναι τα νύχια. Το μακρύ μανικιούρ της με το σχήμα V σε μία μοντέρνα και «άγρια» εκδοχή του γαλλικού, υιοθετεί χρώματα ακόμη πιο πρωτότυπα και δίνει ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Λευκή βάση με χρυσά tips, που θυμίζουν νύχια αρπακτικού.