New York Fashion Week: sexy ponytails στο show του Marc Jacobs

New York Fashion Week: sexy ponytails στο show του Marc Jacobs

Ο Guido, διάσημος hairstylist και Creative Consultant της Redken, εξηγεί πώς το δημιούργησε

«Είναι πλούσια, κυκλοφορεί τα βράδια. Είναι μια Edie Sedgwick, ένα κορίτσι της Νέας Υόρκης. Αυτό το κορίτσι, κοιμήθηκε μ'ενα glam hairstyle, σηκώθηκε το πρωί και τώρα κάνει μια βόλτα για να πιει τον καφέ της», λέει ο Guido για το πειραγμένο ponytail που δημιούργησε στο show του Marc Jacobs για την Άνοιξη 2013.

«Το ύψος που έδωσα μπροστινό τμήμα του κεφαλιού με το Quick Tease 15 της Redken είναι τόσο όσο χρειάζεται για να αναδείξει το πρόσωπο αλλά όχι υπερβολικό, όπως της Amy Winehouse. Επίσης, κάποια από τα μοντέλα έβαψαν τα μαλλιά τους πολύ ξανθά ή μαύρα χθες βράδυ ώστε να επιτύχουμε ένα ακόμα πιο δυνατό αποτέλεσμα, που ταιριάζει με τη συλλογή του Marc Jacobs.


Πώς δημιούργησα το look: Άπλωσα μια γενναία ποσότητα του Redken Guts 10 Root Targeted Spray Foam στα μαλλιά, από τη ρίζα μέχρι την άκρη και τα ίσιωσα με το πιστολάκι, με φορά προς τα πίσω. Δημιούργησα μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και στη συνέχεια έδωσα όγκο στην κορυφή του κεφαλιού: χώρισα τα μαλλιά σε τούφες, ψέκασα στη ρίζα το Redken Queek Tease 15, τις κράτησα ψηλά για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια άφηνα μία μία να πέσει προς τα πίσω, χωρίς να τις χτενίσω. Μάζεψα τα μαλλιά σε χαμηλό ponytail στη βάση του κεφαλιού, διατηρώντας το ύψος στην κορυφή του και ψέκασα με το ξηρό σαμπουάν Powder Refresh 01 Aerosol Hair Powder/dry Shampoo της Redken για έξτρα ματ υφή. Έβγαλα μερικές τουφίτσες δεξιά και αριστερά ώστε να δημιουργήσω αυτή την αίσθηση του ατημέλητου και ιδού: η super cool γυναίκα του Marc Jacobs».



Διαβάστε ακόμα:

Τα high tech γυαλιά της Google, η S. J. Parker και η New York Fashion Week

New York Fashion Week: Backstage στο show της Victoria Beckham