Backstage beauty: το μακιγιάζ στο show της Mary Katrantzou

Backstage beauty: το μακιγιάζ στο show της Mary Katrantzou

Το eyeliner σε Μidnight Blue θα είναι στις πιο hot τάσεις της επόμενης Άνοιξης

H makeup artist Val Garland που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων στο show της Mary Katrantzou, έδωσε έμφαση στα μάτια με μια βελούδινη, μυστηριώδη μπλε-μαύρη απόχρωση που "παραπέμπει στα χρώματα της Αγγλικής λίρας" όπως είπε.


Για να δημιουργήσει αυτό τον ματ τόνο ανέμειξε δύο Lipmix της MAC, σε μπλε και κόκκινο, τα οποία άπλωσε κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων δημιουργώντας μια αρκετά παχιά γραμμή, ελαφρώς τραβηγμένη προς τα έξω ώστε τα μάτια να δείχνουν αμυγδαλωτά- στόχος της, ένα μακιγιάζ μοντέρνο και γραμμικό, όπως της ζήτησε η σχεδιάστρια. Η Garland έβαλε αρκετές στρώσεις μάσκαρα και έδωσε στα χείλη ένα διάφανο, βελούδινο τελείωμα, χρησιμοποιώντας το ενυδατικό Lip Conditioner της MAC.


Όσο για την επιδερμίδα, ήθελε να την κρατήσει φυσικά λαμπερή, και σε αυτό την βοήθησε η Nichola Joss, η οποία έδωσε στα μοντέλα ένα ελαφρύ μπρονζέ χρώμα με ένα πολύ ενδιαφέρον mix από το self tan Instant Glow Wash Off Mousse της St Tropez με το Body Butter της ίδιας εταιρείας στο οποίο πρόσθεσε ελάχιστο από το highlighter Rose Skin Illuminator για να δώσει μια ελαφριά, παστέλ λάμψη.


Διαβάστε ακόμα:

Backstage beauty: το μακιγιάζ στο show του Michael Kors

New York Fashion Week: Τo χρωματιστό, punky look της Anna Sui

Τα «πλεκτά» νύχια στο show του οίκου Rodarte