Kate Winslet: Το πέρασμα από τα μακριά στα κοντά (μαλλιά)

Kate Winslet: Το πέρασμα από τα μακριά στα κοντά (μαλλιά)

Η Kate Winslet αφήνει πίσω το γλυκό προφίλ της και κόβει τα μαλλιά της κοντά.

Έχουμε συνηθίσει την Kate Winslet, με μαλλιά μετρίου μήκους – άντε και λίγο πιο μακριά κάποιες φορές- τα οποία άλλαζε από ίσια σε σπαστά και χαλαρές μπούκλες, διατηρώντας πάντα τη φράντζα στο πλάι μπροστά. Όσο για το χρώμα, πήγαινε από σκούρο ξανθό μέχρι ανοιχτό ξανθό, πάντα όμως σε γλυκές αποχρώσεις.


Στο κόκκινο χαλί, έκανε εμφανίσεις στο πέρασμα των χρόνων που δεν διέφεραν πολύ μεταξύ τους, κρατώντας δύο διαφορετικές εκδοχές: κάτω με το κλασσικό της στυλ ή μαζεμένα σε αυστηρούς μεγάλους κότσους.


Ήρθε η στιγμή, από ότι φαίνεται, να ανανεωθεί ριζικά, κόβοντας τα μαλλιά της κοντά και βάφοντας τα πολύ ανοιχτά ξανθά. Ομολογουμένως, αυτή η αλλαγή δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αναμενόμενη, αλλά σίγουρα ήταν ότι χρειαζόταν για να ταράξει τα νερά γύρω από την εμφάνιση της.


Η πρώτη φορά που είδαμε το καινούριο της look ήταν στη φωτογράφιση της αγγλικής Vogue Απριλίου, από τον Mario Testino.


Από ότι φαίνεται τα κοντά μαλλιά κερδίζουν έδαφος αυτή την Άνοιξη και η Kate Winslet, είναι το πρόσωπο που το απέδειξε περίτρανα. Ένα look που είναι πιο δυναμικό που μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο στα καινούρια κεφάλαια της ζωής της.