Ombres Nature: η νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών

Ombres Nature: η νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών

Ήρθε αυτή τη σεζόν από τη L'Oréal Professionnel και μάθαμε όλες τις λεπτομερειες

Το 2013 η νέα Collection χρώματος της L'Oréal Professionnel, Ombres Nature, επαναπροσδιορίζει το μεγάλο trend και προτείνει ombrés με ανταύγειες που μοιάζουν με φυσικές σε συνδυασμό με πλούσιες αποχρώσεις μόκα από την INOA.

Ο διάσημος hairstylist James Pecis, γνωστός για τις συνεργασίες του στα backstage και στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως συνεργάστηκε με τον Colorist Nathan Walker, από τα κομμωτήρια Trevor Sorbie στην Αγγλία, εμπνεύστηκαν από το floral πνεύμα που κυριάρχησε στα catwalks της σεζόν και έτσι προέκυψαν 3 υπέροχα looks: "Σοφιστικέ", "Cool" και "Pop".

Ο James Pecis για να αναδείξει ακόμα περισσότερο το νέο ombre το συνδύασε με το it-κουρέμα της σεζόν, το Ατημέλητο Καρέ. Το look είναι εμπνευσμένο από top model όπως η Karlie Kloss, η Arizona Muse, η Daria Werbowy, και η Alexa Chung. Όπως δήλωσε ο James κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, «Η Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 αποτελεί την απόλυτη επιστροφή στη φύση. Για να μπορέσω να αντισταθμίσω τα πολύ φωτεινά φλοράλ prints στις πασαρέλες, δημιούργησα μια Collection με σοφιστικέ μόκα ombré, παίζοντας με επιμελώς ατημέλητα look.»

Η νέα τεχνική της Ombres Nature, επαναφέρει τη ζωντάνια και την αντίθεση στα καστανά, με 100% κάλυψη και προσφέρει ένα μοναδικό touch στις ανταύγειες με μόκα αποχρώσεις από την ΙΝΟΑ ενώ δεν είναι πλέον ορατή γραμμή των ξανοιγμένων άκρων και των πιο σκούρων ριζών. Αυτή η επανάσταση κάνει την τεχνική ombré πιο σοφιστικέ, με περισσότερες διαστάσεις και πιο ευκολοφορέτη για κάθε γυναίκα.