Αυτή η μπρονζέ πούδρα φοριέται και στα μάτια!

Αυτή η μπρονζέ πούδρα φοριέται και στα μάτια!

Η makeup artist Χαρά Παπανικολάου εξηγεί τον τρόπο

Μια πούδρα, τρεις αποχρώσεις, στην ίδια συσκευασία: αυτή είναι η νέα μπρονζέ πούδρα Toleriane Teint Bronzing Powder της La Roche Posay, που προσφέρει φυσικό μπρονζέ αποτέλεσμα σε όλους τους τύπους δέρματος. Ελαφριά και εξαιρετικά απαλή, εφαρμόζεται εύκολα ενώ παράλληλα χαρίζει άνεση που διαρκεί.

Η makeup artist Χαρά Παπανικολάου, εξηγεί πώς να τη φορέσουμε σωστά για ένα sexy ηλιοκαμένο look αλλά μας δίνει και μια ακόμα επιλογή- έκπληξη στο καλοκαιρινό μακιγιάζ μας: «Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πινέλο, κάνετε κυκλικές κινήσεις στην επιφάνεια της πούδρας Toleriane Teint Bronzing Powder για να αναμείξετε και τις τρεις αποχρώσεις. Τινάξτε την περιττή ποσότητα και απλώστε απαλά σε όλο το πρόσωπο, ξεκινώντας από τα ζυγωματικά και το μέτωπο και ολοκληρώνοντας με τη μύτη και το πηγούνι. Μην ξεχάσετε την περιοχή μεταξύ μύτης και άνω χείλους. Επαναλάβετε «σβήνοντας» προς το λαιμό και στα κόκκαλα του στέρνου (δίνει εφέ αδυνατίσματος) και στο μπούστο (για εφέ «βάθους»).»

Bonus tip: χρησιμοποιήστε την σαν σκιά ματιών και θα ενθουσιαστείτε! Οι τρείς διαφορετικές αποχρώσεις της σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα υπέροχο Bronze Smokey Eyes Look: «Τεντώστε με τα δάχτυλα το φρύδι προς τα επάνω και εφαρμόστε σε όλο το κινητό βλέφαρο την bronze απόχρωση. Στην εσωτερική γωνία και στο κόκκαλο τη ροδακινί για υγιή όψη και στην εξωτερική γωνία με κινήσεις προς τα έξω την καφέ απόχρωση για να πετύχετε το Smokey Look που επιθυμείτε. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να σβήσετε τα σημεία που ενώνονται οι αποχρώσεις με αργές κινήσεις των δαχτύλων σας. Περάστε στη συνέχεια λίγη μπρονζέ απόχρωση στις κάτω βλεφαρίδες. Για περισσότερη ένταση, τονίστε με το μολύβι ματιών της La Roche-Posay σε καφέ ή μαύρη απόχρωση και ολοκληρώσε με την αδιάβροχη μάσκαρα Respectissime Waterproof της La Roche Posay.

Διαβάστε ακόμα

Βελούδινο σαν γαλάκτωμα, δροσερό σαν gel!

Έχετε λιπαρή επιδερμίδα; Αυτή η βάση δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας

Απόλυτη ανακούφιση για την ξηρή επιδερμίδα