Αντιγράψτε το look: Διάφανη, φρέσκια επιδερμίδα στο show του label Pink Tartan

Αντιγράψτε το look: Διάφανη, φρέσκια επιδερμίδα στο show του label Pink Tartan

Πολλά like και στις ροζ ανταύγειες! 

«Την προηγούμενη σεζόν δώσαμε έμφαση στα χείλη, με ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν- αυτή τη σεζόν κάναμε κάτι εντελώς αντίθετο. Τα κορίτσια δείχνουν uber φρέσκα, δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό το μακιγιάζ που να τονίζει τα χαρακτηριστικά... Είναι πολύ διάφανο, χαριτωμένο και φρέσκο», είπε η Grace Lee, επικεφαλής makeup artist της Maybelline New York στο show του Pink Tartan στο Τορόντο.

Όσο για τα μαλλιά, ο Jorge Joao, επικεφαλής hair stylist της Redken εξήγησε: «Είναι ένα παιχνιδιάρικο look, που παραπέμπει στα '60s- όπως θα έκανε ένα κοριτσάκι για να τραβήξει τα μαλλιά από το πρόσωπό της. Η υφή των μαλλι΄ων είναι φυσική και δημιουργήσαμε μια έντονη φράντζα στο πλάι, που στερεώσαμε με ένα τσιμπιδάκι».

Τα tips των ειδικών για το look

- Το κλειδί για φωτεινή επιδερμίδα είναι η ενυδατική- και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις. ¨Σχεδόν να... μαρινάρετε την επιδερμίδα σας με αυτήν!" είπε η Grace Lee εξηγώντας πόση ενυδατική χρησιμοποίησε στο πρόσωπο της Charlotte Free. Επίσης, άπλωσε την Maybelline Dream Fresh BB Cream αντί για φον ντε τεν για να δώσει επιπλέον λάμψη και υδάτωση.

- Μην φοβάστε να αναμείξετε δύο προϊόντα για να δημιουργήσετε την τέλεια απόχρωση: και το κραγιόν και το blush στο show ήταν custon made αποχρώσεις από συνδυασμούς ροζ και ανοιχτό καφέ.

- Για να μειώσετε το χρόνο που ξοδεύετε στο styling των μαλλιών σας χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που κάνει διπλή δουλειά: όπως το Redken Fabricate 03 Heat-Active Texturizer, που χρησιμοποιήθησε στο show πριν το σίδερο για μπούκλες.