Πώς φοριέται το gel bronzer;

Πώς φοριέται το gel bronzer;

Tips για sexy ηλιοκαμένο look

Τα brozers σε μορφή gel είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα στην κατηγορία γιατί είναι ελαφριά, απλώνονται εύκολα και δεν υπάρχει κίνδυνος να "καταρρεύσουν" από τη ζέστη.

Δείτε τα tips που έδωσε η makeup artist Maria Verel στο site του allure για το πώς μπορείτε να το φορέσετε:

- Αν θέλετε ένα look σα να περάσατε λίγες ώρες στον ήλιο, εφαρμόστε το gel bronzer τοπικά. Πάρτε μια μικρή ποσότητα στο πάνω μέρος της παλάμης σας. Με ένα πινέλο για blush πάρτε λίγο προϊόν και απλώστε το με μικρές κυκλικές κινήσεις κάτω από τα ζυγωματικά σας, με φορά προς το αυτί σας και μετά κατά μήκος του κροτάφου με φορά προς τα πάνω. Όσο προϊόν έχει μείνει πάνω στο πινέλο απλώστε το κατά μήκος της μύτης και στο πηγούνι σας.

- Για πιο έντονο μπρονζέ αποτέλεσμα, επιλέξτε μια διάφανη φόρμουλα- ειδικά αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Αφού την ενυδατώσετε καλά, και αφήσετε να περάσουν πέντε λεπτά, πάρτε μια μικρή ποσότητα bronzer, τρίψτε το ελαφρά ανάμεσα στις παλάμες σας και απλώστε το σα να φοράτε μια βάση. Κάντε το με γρήγορες κινήσεις γιατί αυτά τα προϊόντα έχουν την τάση να στεγνώνουν γρήγορα. Μην ξεχάσετε τα σημεία ωηλά στο μέτωπο, προς τα αυτιά, κάτω από το πηγούνι και σβήστε προς τον λαιμό.

Τελειώστε απλώνοντας ένα κρεμώδες blush και αποφύγετε την πούδρα από πάνω.